Працівник Львівобленерго повинен показати клієнту посвідчення і назвати табельний номер

15:40 28 березня 2022 р.

Фото до новини

ПрАТ «Львівобленерго» попередило споживачів про те, що відновлюється робота працівників з обслуговування електролічильників.

Про це ПрАТ «Львівобленерго» повідомило Dailylviv.com.

Працівники ПрАТ «Львівобленерго», які здійснюють обслуговування, контрольний огляд і технічну перевірку засобів обліку електроенергії у побутових і непобутових споживачів з 28 березня 2022 року включно почнуть працювати у звичному режимі.

Огляд приладів обліку здійснюється, аби перевірити їх цілісність, наявність пломб, належну працездатність, а також для зняття контрольного показника, тобто чи коректно фіксує свої кіловат-години споживач.  

ПрАТ «Львівобленерго» просить всіх своїх клієнтів з розумінням поставитись до відновлення роботи з обслуговування комерційного обліку електроенергії і надавати працівникам ПрАТ «Львівобленерго» доступ до електролічильників і до своїх електроустановок.

Якщо ж клієнти засумніваються у тому, що до них прийшли саме працівники ПрАТ «Львівобленерго» — необхідно телефонуйвати в кол-центр ПрАТ «Львівобленерго»: 0-800-30-15-68, 067-333-15-68, 050-460-15-68,  093-170-15-68, (032) 290-75-68. Окрім цього, можна звернутись на сторінку «Гаряча лінія «Львівобленерго» у Facebook: https://www.facebook.com/lvivoblenergo.hotline.

Для перевірки необхідно назвати оператору прізвище працівника і номер його службового посвідчення або табельний номер.

Працівники «Львівобленерго» обов’язково повинні мати при собі службові посвідчення і показати їх споживачеві на першу вимогу.

У Старому Самборі врятували підстанцію від пожежі (відео)

Обленерго платитимуть споживачам компенсації за тривалі і часті перебої з енергопостачанням

Якщо на електролічильнику інша напруга, ніж 198-242 В, подавайте скаргу, щоб платити на 25% менше

Львівобленерго надсилатиме листи юрособам про потреби для наших захисників

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів