Оператори Львівобленерго 30 числа телефонуватимуть до тих споживачів, які не можуть використовувати інтернет

12:01 13 серпня 2021 р.

Фото до новини

«Львівобленерго» закликає споживачів подавати щомісячно показники електролічильників у Viber та Telegram. Безплатний номер кол-центру Львівобленерго 0-800-30-15-68 діятиме лише для важливих та екстрених повідомлень, зокрема з приводу аварійних ситуацій.

Пандемія і негода змушує Львіобленерго знаходити нові - доступні і швидкі - види комунікування зі споживачами електроенергії. Оскільки телефонні лінії не встигають обслужити всіх абонентів у критичні періоди. Можливість повідомити про відключення електроенергії незабаром з’явиться у чат-ботах «Львівобленерго» у Viber та Telegram, де вже зараз можна подавати показники, отримувати повідомлення про аварійні та планові роботи, переглянути нарахування, а також дистанційно замовити послуги: коригування неправильного показника, зміну власника рахунку, встановлення зонного лічильника та заміну неробочого лічильника.

Про це розповіли представники Львівобленерго на пресконференції у Львівському пресклубі, пише Dailylviv.com.

З 29 вересня оператори колцентру Львівобленерго не прийматимуть показники електроенергії. Як подати (відео)

«У період подачі показників клієнтам важко додзвонитися в кол-центр та повідомити дані свого лічильника. А ще більша проблема, коли під час подачі показників люди, у яких створилась аварійна ситуація чи зникла електрична енергія, не можуть додзвонитися до працівників нашого кол-центру. Саме тому з 29 вересня оператори кол-центру не прийматимуть показники. Для подачі показників у «Львівобленерго» вже діє значна кількість різних дистанційних сервісів», — сказав заступник директора з комерційного обліку ПрАТ «Львівобленерго» Юрій Кошла.  

«Сервіси популярні, у Viber ми вже маємо 75 тисяч підписників, у Telegram близько 30 тисяч. Тільки за останні три місяці було 10 тисяч звернень за послугами у чат-ботах і всі вони виконані. Отримувати послуги через боти дуже зручно, оскільки нікуди не потрібно йти, заяву і всі документи можна подати одразу в телефоні. Також якщо ви підписані на Viber або Telegram «Львівобленерго», тоді вам приходять автоматичні повідомлення про планові відключення за день до робіт та про аварії з часом відновлення електропостачання», — повідомила директор СО «ЛьвівенергоКомунікація» Галина Петрушка.

Також у «Львівобленерго» діють інші зручні онлайн-сервіси: «Персональний кабінет», електронна черга, приєднання до електромереж, калькулятор приєднання, чому немає світла, планові відключення та інші — детальніше про це можна дізнатися на сайті «Львівобленерго»: loe.lviv.ua

«Якщо ви не змогли розібратись як працює наш сервіс, чи не змогли зареєструватись або подати якийсь з документів, для таких випадків у нас працює технічна підтримка з 9:00 до 21:00 кожного дня без вихідних за телефоном (032) 239-22-37. Якщо оператор технічної підтримки у цей момент зайнятий, ваш дзвінок буде переадресований в колцентр, де оператор зафіксує ваше звернення і передасть до працівників технічної підтримки», — зазначила директор з інформаційних технологій ПрАТ «Львівобленерго» Людмила Польова.

Для переходу абонентів Львівобленерго в інтернет-комунікацію ні захочень, ні покарань для споживачів не передбачено. Така форма спілкування з Львівобленерго має бути для них комфортнішою і зручнішою.  

Якщо ж є самотні люди старшого віку, котрі не мають можливості передавати показники електролічильників автоматичними сервісами, то оператори Львіобленерго кожного 30 числа самі телефонуватимуть до таких абонентів за базою стаціонарних телефонів, яку має Львівобленерго.

Це приблизно 3,5 тисячі телефонних номерів, сказала Галина Петрушка. 

- Якщо ж абонент сам не надасть показник лічильника, то ми розраховуємо його за попередній період, - додав Степан Кошла. - Нічого страшного не станеться. Ми потрапляємо до споживача раз на три місяці і робимо коригування показників у кіловат-годинах. До коштів ми не маємо стосунку. Ми лише подаємо показники постачальнику електроенергії. А головний інтерес споживача в тому, щоб впродовж визначених трьох днів подати чіткий показник і він мав чіткий рахунок для оплати.      

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів