Економіка (cтор. 924)

Фото для новини

18:37 23 вересня 2013 р.

«Пузата хата» - швидко і на тефлоновій сковорідці

Ще у 2001 році вчені з університету Торонто опублікували результати екологічного моніторингу, який показав, що тефлонове покриття при нагріванні починає виділяти шкідливу речовину – перфтороктанову кислоту (С-8), дуже сильний канцероген.

Економіка

Фото для новини

16:47 23 вересня 2013 р.

Державіаслужба схвалює розлад руху літаків?

Державна авіаслужба України не реагує на порушення правил перевезення пасажирів і багажу у ДП аеропорт "Львів": на сайті аеропорту уже кілька місяців немає бодай тижневого розкладу авіарейсів.

Економіка

Фото для новини

12:01 23 вересня 2013 р.

"Вопак" продає протерміновані печінку і перепелині яйця, "Барвінок", "Арсен" – неперевірене м’ясо, "Рукавичка", "Фуршет"– нетоварні овочі

У супермаркетах «Барвінок», «Фуршет», «Рукавичка», «Арсен», «Вопак» виявлено порушення законодавчих, нормативних документів у сфері зберігання та реалізації продуктів харчування.

Економіка

23:14 22 вересня 2013 р.

МВФ врятує Україну від дефолту, якщо населення сплачуватиме підвищені тарифи на газ і тепло

Для відновлення фінансової співпраці з Міжнародним валютним фондом (МВФ) Киїів мусить піти на дві політичні жертви: підвищення тарифів на газ і тепло з одночасною компенсацією найбіднішим верствам населення і звільнення курсу гривні.

Економіка

Фото для новини

16:57 20 вересня 2013 р.

На стебницький "Полімінерал" є вже два купці

Фонд державного майна України підписав другий договір конфіденційності у рамках конкурсу з продажу 93,52% акцій ПАТ Стебницьке гірничо-хімічне підприємство «Полімінерал».

Економіка

15:13 20 вересня 2013 р.

Івано-Франківська облрада дала добро Chevron на розробку Олеського родовища

Депутати Івано-Франківської обласної ради на сьогоднішній сесії підтримали проект угоди між Україною, компанією Chevron і ТОВ "Надра Олеська" про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться в межах Олеського родовища,.

Економіка

Фото для новини

11:03 20 вересня 2013 р.

На Львівщині не засуджений жоден керівник підприємства, що не виплачує зарплату

За ст. 175 Кримінального кодексу України невиплата зарплати чи інших встановлених законом виплат більше, ніж за один місяць, карається штрафом від 100 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, позбавленням керівників підприємств або установ права обіймати певні посади та, навіть, позбавленням волі на строк до двох років.

Економіка