Економіка (cтор. 916)

Фото для новини

09:24 28 жовтня 2013 р.

Вкладникам банку «Надра» не виплатили компенсації через Нацбанк

Фонду гарантування вкладів фізичних осіб відшкодовує банківські вклади фізособам тих банків, щодо яких Національний банк України приймав ухвали про відкликання ліцензії і ліквідацію банку - за старим законом до 2012 року, або зараховував їх до категорії неплатоспроможних - за новим законом. Щодо банку «Надра» такого рішення НБУ не було. Тому Фонд не міг допомогти вкладникам цього банку.

Економіка

21:04 26 жовтня 2013 р.

Лоу-кости втричі зменшать ціни на авіаквитки в Україні

Незабаром в Україну можуть зайти нові авіакомпанії, а квитки на літак – подешевшати. Українська делегація під час візиту до Брюсселя погодила текст угоди про створення спільного авіаційного простору з Євросоюзом.

Економіка

Фото для новини

15:24 24 жовтня 2013 р.

Турецька «Онур» працює у Львові без допусків і нищить лінії електропередач

У Львові за три роки під час реконструкції доріг пошкоджено 77 кабельних ліній електропередач. Про це сьогодні на прес-конференції у Львівському прес-клубі повідомив начальникЛьвівських міських електромереж ПАТ „Львівобленерго” Ігор Гнатюк.

Економіка

20:28 23 жовтня 2013 р.

Львів'яни переплатили за тепло 0,5 млрд грн, ЛМР заперечує (взірці судових заяв)

Сьогодні, 23 жовтня, у Львівському прес-клубі голова ГО "Вартові закону" Олексій Вєренцов оприлюднив постанову Львівського апеляційного адміністративного суду про визнання протиправним рішення виконавчого комітету №1189 від 20.10 2006 року. Згідно з ним львів'яни платили за тепло за двоставковим тарифом - і взимку, і влітку, коли тепло не одержували. Загальна переплата, за оцінками голови ГО "Вартові закону" Олексія Вєренцова,склала від 200 млн до 500 млн грн. Міська рада у відповідь повідомила, що оскаржуватиме постанову Львівського апеляційного адміністративного суду.

Економіка

Фото для новини

13:45 23 жовтня 2013 р.

Тариф кримінальної відповідальності у Львові

ЛКП "Львівтеплоенерго" і "Залізничнетеплоенерго" з легкої руки виконкому Львівської міської ради за кілька років заборгували мешканцям Львова від 250 млн до 500 млн гривень за теплопостачання і тепер повинні добровільно повернути ці кошти львів'янам. Як цього домогтися - радить громадська організація "Вартові закону", подаючи взірці заяв громадян для відшкодування своїх втрат.

Економіка

16:34 22 жовтня 2013 р.

Українська катастрофа: казначейство не має грошей навіть для Президента

«Ситуація в українській економіці катастрофічна і драматична», - заявив Голова Політради ВО «Батьківщина» та фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк із парламентської трибуни у вівторок, 22 жовтня. Він наголосив, що золотовалютні резерви Національного банку України зменшилися на 17 млрд. доларів: «Ми не покриваємо навіть три місяці імпорту».

Економіка