Економіка (cтор. 913)

09:47 12 листопада 2013 р.

Будинки Міноборони у Львові не матимуть контейнерів для сміття

Як повідомили в компанії AVE, сьогодні вночі були демонтовані 22 контейнери для збору сміття біля відомчих будинків Міністерства оборони (КЕВ), що на вулицях Стрийській – Гашека – Максимовича у Львові.

Економіка

Фото для новини

22:16 11 листопада 2013 р.

12 листопада Росія запроваджує "каральні сертифікати" для товарів з України

З вівторка російська митниця запроваджує на всьому російсько-українському кордоні нові правила транзиту товарів, які раніше діяли в пунктах пропуску в межах Луганської та Донецької областей. Про це повідомила прес-служба української Державної прикордонної служби.

Економіка

Фото для новини

15:13 11 листопада 2013 р.

"Нафтогаз України" дав "Газпрому" трохи грошей і припинив закупівлю російського газу

З минулої п'ятниці "Нафтогаз України" не закуповує газ у "Газпрому". Як повідомляє Центральне диспетчерське управління ПЕК Росії, вже з перших днів листопада закупівлі впали вдвічі, потім обчислювалися однозначними величинами, а з минулої п'ятниці імпорт газу припинився зовсім

Економіка

Фото для новини

11:48 11 листопада 2013 р.

Росія заманює у Банкрутний союз

Росію від банкрутства врятує підвищення всіх федеральних податків на 30% або скорочення всіх витрат на 25%. Експерти Інституту Гайдара та Академії народного господарства і держслужби РФ з'ясували, що країні - для врівноваження витрат і доходів бюджету - треба стільки коштів, скільки приносить ВВП Росії за 13 років.

Економіка

Фото для новини

10:33 11 листопада 2013 р.

Паркування "Львівавтодору" на Валовій у Львові працює для "білих" чи "по-чорному"?

У міський бюджет Львова за 5 місяців роботи платного паркування на вулиці Валовій від ЛКП "Львівавтодор" надійшло аж шість тисяч гривень. А згідно з угодою між ЛКП "Львівавтодор" і міською владою річна плата повинна становити 168,5 тисячі гривень. Отож ЛКП "Львівавтодор" за решту сім місяців мусить додати міській скарбниці ще 162,5 тисячі гривень, тобто у 27 разів більше, аніж сплатив до цього.

Економіка

Фото для новини

17:57 9 листопада 2013 р.

PZU атакували хакери

Дві третини польських підприємств мали справу в 2012 році з атаками хакерів – повідомляє "Rzeczpospolita".

Економіка

13:46 8 листопада 2013 р.

У Львові 1,5 тисячі мешканців гуртожитків ЛАЗу можуть залишитись без тепла і води

Станом на кінець вересня 2013 року ТОВ «Львівавтокомплектація» вже має близько 700 тис. грн. заборгованості перед ЛМКП «Львівтеплоенерго», 11 тис. грн. - за вивіз твердих побутових відходів, 6 тис. грн. - за електроенергію, 12 тис. грн. - за водопостачання. Народний депутат Ігор Васюник звернувся до генпрокурора з вимогою перевірити інформацію стосовно нецільового використання плати мешканців гуртожитків за житлово-комунальні послуги ТОВ "Львівавтокомплектація".

Економіка