Економіка (cтор. 874)

Фото для новини

18:00 20 жовтня 2014 р.

Голова Львівської облдержадміністрації заборонив її працівникам користуватися обігрівачами

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, Юрій Турянський доручив вжити заходи з енергозбереження ній. У повідомленні також конкретизують:

Економіка

Фото для новини

14:28 16 жовтня 2014 р.

Найменше заборгували «Нафтогазу» Закарпатська, Херсонська, Харківська й Львівська області

За тиждень заборгованість підприємств теплокомуненерго, теплоелектроцентралей і прямих промислових споживачів перед НАК «Нафтогаз України» скоротилася на 991 млн. грн (5,1%) і станом на 14 жовтня склала 18,334 млрд. грн.

Економіка

Фото для новини

14:14 16 жовтня 2014 р.

Прокуратура наполягла на виплаті працівникам держпідприємства у Львові заборгованої зарплати

Як повідомили в четвер у прес-службі правоохоронної установи, зі співробітниками «Львівського науково-дослідного та проектного інституті землеустрою» не розраховувалися впродовж двох місяців.

Економіка

Фото для новини

14:05 16 жовтня 2014 р.

Малим містам Львівщини пропонують позмагатися за фінансову допомогу на модернізацію інфраструктури

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, заявки на участь у проекті «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду, ІІІ» слід подати до 30 жовтня.

Економіка

Фото для новини

10:27 15 жовтня 2014 р.

Тарифи на газ для споживачів Львівської області найближчим часом можуть знову зрости

Тарифи на газ для споживачів Львівської області найближчим часом можуть знову зрости. Такий крок буде змушена здіснити держава, щоб компенсувати різницю між нормами споживання після того, як їх було зменшено постановою Кабінету Міністрів № 409 «Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування».

Економіка

Фото для новини

22:36 13 жовтня 2014 р.

ЛОДА закликає законодавців націоналізувати львівські заводи – Автобусний, «Автонавантажувач», «Сільмаш»

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, ЛОДА звернулася до законотворчих органів щодо повернення до державної власності промислових підприємств, які штучно доводилися до банкрутства, а до КМУ – щодо можливого переміщення підприємств оборонного комплексу зі сходу країни на територію Львівщини.

Економіка

Фото для новини

17:35 13 жовтня 2014 р.

У грудні відкриють новий рейс італійської авіакомпанії «Meridiana Fly» зі Львова

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у Києві за участю виконавчого директора Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького В’ячеслава Чеглатонєва відбувся круглий стіл «Лоукости в Україні. Як створити умови для дешевих перельотів?».

Економіка

Фото для новини

16:10 13 жовтня 2014 р.

Між Львовом і Києвом та Харковом буде додаткове залізничне сполучення (відео)

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, сьогодні відбулось урочисте підписання меморандуму співпраці й взаємної промоції між ЛМР, Державним територіально-галузевим об’єднанням «Львівська залізниця», представниками туристичного бізнесу та ДП «Українська залізнична швидкісна компанія» Державної адміністрації залізничного транспорту України, який передбачає відкриття додаткового швидкісного залізничного сполучення між містами України.

Економіка

Фото для новини

15:50 13 жовтня 2014 р.

«Львівспецкомунтрансу» знизили тарифи на вивезення рідких відходів від населення

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, за вивезення 1 куб. м рідких нечистот на відстань до 3 км складатиме близько 30,38 грн, до 5 км – 40,50 грн, до 9 км – 50,63 грн, від 9 км – 101, 27 грн грн.

Економіка

Фото для новини

10:24 13 жовтня 2014 р.

У Львові на 46% зріс продаж місячних карток для користування електротранспортом

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, у вересні в нашому місті продали втричі більше, аніж торік у цьому ж місяці, місячних загальних абонементів для користування трамваєм та пільгових трамвайно-тролейбусних карток.

Економіка