Економіка (cтор. 869)

Фото для новини

22:11 19 листопада 2014 р.

Спиртову галузь України розхитують, щоб приватизувати

ДП «Укрспирт» лихоманить. До Президента та уряду України почали надходити листи-звернення від МПД ДП «Укрспирт». Керівники підприємств, від яких надійшли ці листи, стверджують, що це листи-фальшивки.

Економіка

Фото для новини

20:10 18 листопада 2014 р.

Львівська обласна рада з'ясовуватиме факти умисного доведення промислових підприємств до банкрутства

У прес-службі ЛОДА повідомили у вівторок, що сесія обласної ради підтримала рішення про створення Тимчасової контрольної комісії для з'ясування фактів умисного доведення до банкрутства промислових підприємств Львівщини та визначення правових підстав їх повернення до державної власності та відновлення господарської діяльності.

Економіка

Фото для новини

18:28 18 листопада 2014 р.

На Львівщині зафіксовано спад виробництва промислової продукції на 9,1%

Як повідомили у вівторок в обласному управлінні статистики, зокрема, на підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря відбулось скорочення на 8,6%.

Економіка

Фото для новини

11:54 17 листопада 2014 р.

Львівська міськрада передає в оренду 12 об’єктів нерухомого майна

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, її управління комунальної власності департаменту економічної політики оголошує про намір передати в оренду 12 об’єктів нерухомого майна.

Економіка

Фото для новини

10:58 17 листопада 2014 р.

У Львові оголошено конкурси на оренду вільних нежитлових приміщень

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, управління комунальної власності ЛМР оголошує комерційний і некомерційний конкурси з метою надання в оренду вільних нежитлових приміщень, які знаходяться в комунальній власності міста.

Економіка

Фото для новини

14:26 15 листопада 2014 р.

Указ Президента про енергетичну безпеку і опалювальний сезон

Президент України Петро Порошенко ввів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 4 листопада 2014 року "Про стан забезпечення енергетичної безпеки держави та невідкладні заходи щодо сталого проведення опалювального сезону 2014/15 року".

Економіка

Фото для новини

18:44 14 листопада 2014 р.

«Львівтеплоенерго» ощадливо подаватиме опалення – якщо температура буде близько 10 градусів

У прес-службі ЛМР повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову», що в ЛМКП запевнили: «Якщо впродовж дня температура зовнішнього повітря буде близько 10 градусів вище нуля, об’єкти теплопостачання працюватимуть в економному режимі, щоб уникнути перегрівів помешкань».

Економіка

Фото для новини

16:52 14 листопада 2014 р.

США інвестували цього року в економіку Львівщини майже $10 млн., – посол

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, керівник області Юрій Турянський зустрівся сьогодні, 14 листопада, з Надзвичайним і Повноважним Послом США в Україні Джеффрі Пайєттом.

Економіка