Над підземними сховищами газу на заході України було зафіксовано безпілотні літальні об'єкти

15:03 26 лютого 2022 р.

Фото до новини

Черговий персонал викликав поліцію та СБУ.

Dailylviv.com подав оперативну інформацію щодо роботи підприємств Групи Нафтогаз станом на 12:00 26 лютого 2022 року.

Шебелинський нафтопереробний завод зупинено через ризики військових дій. Персонал евакуйовано. Роботу об’єктів планується відновити після стабілізації ситуації.

АТ “Укргазвидобування” продовжує видобувати газ на всіх своїх об’єктах, за винятком тих, які поблизу лінії розмежування.

Українські підземні газосховища  АТ “Укртрансгаз - Оператор газосховищ України” продовжують працювати у штатному режимі. Відбір газу здійснюється у необхідному обсязі. Вночі, близько першої години, над Більче-Волицько-Угерським та Дашавським підземними сховищами газу було зафіксовано безпілотні літальні об'єкти. Черговий персонал викликав поліцію та СБУ.

ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг" продовжує постачання природного газу понад 11 тисячам споживачам: бюджетним установам, виробникам тепла та електроенергії, релігійним організаціям, промисловим підприємствам та іншим. Робота налагоджена  у віддаленому режимі. 

Новояворівська ТЕЦ працює у звичному режимі. Тепло та гарячу воду отримують усі споживачі. Охорону ТЕЦ посилено патрулями поліції. Новороздільська ТЕЦ та "Новороздільські електромережі" працюють у звичному режимі.  Тепло, гарячу воду та електроенергію отримують усі споживачі.

 Об’єкти АТ «Укртранснафта», АТ «Укрспецтрансгаз» продовжують роботу в штатному режимі. 

 Служби і сервіси ТОВ “Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" працюють в звичайному режимі, виконуючи роботу з прийому-передачі природного газу контрагентам та обробляючи запити побутових споживачів газу. 

ВАТ “Кіровоградгаз” працює в звичайному режимі без позаштатних ситуацій. 

У райцентрі Волновахи (зона діяльності АТ “Донецькоблгаз”, яке пепв управлінні Нафтогазу) та районі без газу залишаються близько 1000 абонентів. Внаслідок обстрілу вочевидь було пошкоджено газопровід, який оглянути не вдається. Помічено різке збільшення використання газу.

Російські диверсанти намагаються проникнути в силові підрозділи або органи влади

УВАГА! Диверсанти Росії використовують автомобільну техніку Нацгвардії та уніформу ЗСУ

Мер Львова просить мешканців перевірити доступ до свого підвалу та поговорити про це з сусідами

Кульки і сумки на вулиці, магнітоли на дорозі, підозрілі особи: більше 1000 звернень в поліцію

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів