Перші 18 львів'ян, квартири яких зруйновано від обстрілу, отримають матеріальну допомогу

15:28 23 липня 2023 р.

Фото до новини

Для мешканців, які постраждали від ракетної атаки на Львів 6 липня, на вул. Стрийській, 76 продовжує працювати тимчасовий виїзний пункт Центру надання адміністративних послуг.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.comПодати документи на компенсацію за пошкоджене майно чи звернутися за консультацією мешканці зможуть упродовж наступного тижня – від завтра і до п’ятниці, з 10:00 до 19:00.

«На прохання мешканців, продовжуємо роботу виїзного Центру надання адміністративних послуг. Тут наші адміністратори вже прийняли понад 200 мешканців, майно яких було пошкоджено внаслідок ракетного удару 6 липня», - зазначила директорка департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентина Бартошик.

Також мешканці можуть звернутись у будь-який ЦНАП міста, а також на службу підтримки за телефоном: 093 297 57 95, з понеділка до четверга з 9.00 до 18.00 (у п'ятницю – до 16.00).

Нагадаємо, місто виділило понад 56 млн грн на відновлення 14 будинків, які постраждали від ракетного обстрілу. Також перші 18 мешканців, квартири яких зруйновано від обстрілу, отримають матеріальну допомогу на тимчасове проживання.

Львів визначив, скільки платитиме мешканцям будинків, у які влучила ракета (відео)

Вибух пошкодив 11 гуртожитків університету Львівська політехніка

У Львові зруйновано 35 будинків, пошкоджено заклади освіти, гуртожитки, великий офісний центр

Як розподілять 100 млн грн на ліквідацію наслідків обстрілу Львова

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів