На Львівщині назвали три компанії, які є найбільш сумлінними платниками податків

21:09 19 жовтня 2021 р.

Фото до новини

Сьогодні голова Львівської ОДА Максим Козицький нагородив переможців обласного туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2020».

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.com.

Переможцями у категорії «Великі платники податків» стали компанії, які обслуговує Західне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків.  Це, зокрема, ТзОВ «Свісс Кроно», ТзОВ «СНЄЖКА-Україна» та ТзОВ ТВК «Львівхолод».

“Дякую за вашу працю, за те, що створюєте нові робочі місця і сплачуєте податки.   Ми прагнемо, щоб  на Львівщині бізнес відчував підтримку влади та не мав жодних перешкод у здійсненні своєї  діяльності”, - зазначив очільник Львівщини.

Підприємства-переможці продемонстрували високі здобутки з дотримання податкової дисципліни, сплати місцевих та державних податків, кількості створених робочих місць та фінансової підтримки соціальних програм.

Нагороди сумлінним платникам також  вручали начальник Західного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Ірина Короткова,  голова Ради Територіального відділення Асоціації платників податків України у Львівській області Лілія Долінська.

На Львівщині назвали найбільших платників податків на нерухоме майно

Чотири замки і два театри Львівщини відреставрують за кошти платників податків

У Кам'янка-Бузьку швейцарці вкладуть ще 250 мільйонів євро

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів