Львівська облрада повернула собі приміщення, якому знайде ліпше застосування

12:14 7 квітня 2021 р.

Фото до новини

Верховний Суд виніс рішення на користь Львівської обласної ради у справі неправомірного заволодіння майном Львівської обласної ради Товариством з обмеженою відповідальністю "Коміна".

Йдеться про  нежитлові приміщенням загальною площею 157,9 кв. м, що знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Січових Стрільців, будинок 3. Відповідне рішення 1 квітня ухвалив Верховний Суд у складі Касаційного господарського суду,  розглянувши касаційну скаргу ТзОВ "Коміна" на постанову Західного апеляційного господарського суду та рішення Господарського суду Львівської області.

Про це пресслужба ЛОР повідомила Dailylviv.

Ці події мали місце в межах так званої «афери століття», під час якої було незаконно вилучено значну кількість комунального майна.

Відповідно до рішення касаційну скаргу ТзОВ "Коміна" залишено без задоволення, а постанову Західного апеляційного господарського суду та рішення Господарського суду Львівської області без змін.

Попередньо, у лютому 2020 року, Господарський суд Львівської області задовольнив позов Львівської обласної ради про витребування у "Коміни" на користь Львівської обласної ради цього нежитлового приміщення та прийняв рішення про скасування державної реєстрації права власності ТзОВ "Коміна".

Багатоквартирна колізія: право переходити на систему індивідуального опалення і обов'язок платити за опалення під'їздів

Коронавірус змушує реконструювати головну лікарню у Дрогобичі за неконкурентною процедурою

Бродівський лісгосп за 6 млн грн купив білоруський форвардер

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів