Бродівський лісгосп за 6 млн грн купив білоруський форвардер

11:50 6 квітня 2021 р.

Фото до новини

У ДП «Бродівське лісове господарство» продовжується робота над оновленням основних засобів з метою впровадження нових, більш продуктивних та економічно ефективних машин, механізмів та обладнання.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.

«У березні цього року придбано вже четвертий на підприємстві форвардер «Амкодор 2662-01» виробництва Республіки Білорусь, обладнаний краново-маніпуляторною установкою KESLA-700 .

Форвардер працюватиме в Берлинському лісництві ДП «Бродівське лісове господарство», що дасть  змогу суттєво посилити та полегшити роботи в  напрямку вивезення лісопродукції з заболочених та  важкодоступних лісосік, а також зменшити собівартість таких робіт. Вартість придбаного форвардера  «Амкодор  2662-01» склала 6 млн 334 тис. гривень з урахуванням ПДВ», - повідомляють у Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Для трелювання лісопродукції з заболочених ділянок також придбано і вже впроваджено у роботу трелювальну лебідку «MAXWALD A501S» виробництва Австрії, яка комплектується з тракторами типу МТЗ-82. Вартість даної лебідки склала 188 тис. гривень з врахуванням ПДВ.

Нагадаємо, білоруси та львів'яни провели акцію на підтримку білорусів, які потерпають від режиму Лукашенка, та - проти закупівлі громадського транспорту у Білорусі.

Українська делегація у ТКГ більше не відвідуватиме Мінськ для перемовин, а Львів не купуватиме білоруські автобуси (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів