Львівська тергромада працює з податками гірше, ніж Славська

09:02 5 жовтня 2021 р.

Фото до новини

13 територіальних громад Львівщини не виконали планові завдання з надходження податків до загального фонду бюджету за 9 місяців 2021 року.

Із 73-х територіальних громад області планові завдання з надходження податків до загального фонду бюджету за 9 місяців 2021 року виконано в 60 громадах – підсумували у департаменті фінансів Львівської ОДА. Про це повідомила пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.com

«Не забезпечено виконання плану в Новокалинівській, Рудківській, Бібрській, Белзькій, Городоцькій, Добротвірській, Козівській, Львівській, Моршинській, Перемишлянській, Самбірській, Стрийській і Яворівській ТГ.

Водночас, у Великомостівській, Жовківській та Стрілківській громадах виконання досягнуто завдяки нерівномірному помісячному розпису, про що свідчить недостатньо високий відсоток виконання річного плану», - розповів директор департаменту фінансів Олег Демків.

Зокрема, найкращі показники з виконання у Підберізцівській (129,3%), Славській (124,8%) та Гніздичівській (114,1%) громадах. Найнижчий відсоток виконання у Козівській (71,2%), Моршинській (83,3%) та Самбірській (89,6%) громадах.

У Львові відремонтують світлофор за понад пів мільйона гривень

Бюджет Львова збагатився на 17 населених пунктів і 165 працівників-управлінців

Львівська тергромада житиме у 2021 році на 11 млрд грн: прийняли бюджет

Шість райадміністрацій Львова з'їдають з міського бюджету майже на 9 млн грн більше зарплати, ніж виконком ЛМР

У мерії Львова є 75 млн грн на 8 великих та 100 малих громадських проєктів

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів