Львівобленерго аж 11 січня повідомило про нові ставки за приднання до електричних мереж у 2021 році

11:20 11 січня 2021 р.

Фото до новини

Нові ставки плати за стандартне приєднання до електромереж ПрАТ «Львівобленерго» на 2021 рік затверджені постановою НКРЕКП №2700 ще від 23 грудня 2020 року.

Нові ставки плати за стандартне приєднання до електромереж ПрАТ «Львівобленерго» на 2021 рік  затверджені постановою НКРЕКП №2700 від 23.12.2020 року і оприлюднені на сайті товариства, пише Dailylviv

Стандартне приєднання — приєднання до електромереж ПрАТ «Львівобленерго» на відстані до 300 метрів і потужністю до 50 кВт.

Подати документи на приєднання до електромереж чи збільшення потужності можна дистанційно на сайті «Львівобленерго» або записавшись на прийом у район електромереж. 

Детальніше про етапи стандартного приєднання та необхідні документи, читайте тут: https://loe.lviv.ua/ua/pryjednannia_do_merezhi 

Вартість стандартного приєднання до електромереж на 2021 рік:  https://loe.lviv.ua/ua/stavky_snandart_2021

Нагадаємо, що згідно з новими ставки з 1 січня 2021 року за приєднання до електропостачання на Львівщині  побутовому споживачеві доведеться заплатити ПрАТ "Львівобленерго" за 1 кВт від майже 2000 гривень до 3565 гривень.

Найдешевше - у містах третьої категорії надійності електропостачання, а найдорожче - у сільській місцевості першої категорії надійності електропостачання. Категорія визначається головним чином швидкістю (тривалістю) виконання "Львівобленерго" аварійних робіт з відновлення електропостачання споживачеві у разі його припинення.

Повного списку сіл і міст Львівської області за категоріями надійності електропостачання на офіційному сайті "Львівобленерго" не подано.

Нагадаємо, що, за даними YouControl, кінцевими бенефіціарними власниками (контролерами) ПрАТ "Львіобленерго" є Ігор Суркіс з Києва (найбільше відомий як власник футбольного клубу "Динамо" Київ) і Геннадій Боголюбов зі Сполученого Королівства Великої Британії і Північної Ірландії (бізнесовий партнер олігарха Ігоря Коломойського). 

Про запровадження нових ставок за приєднання до електропостачання повідомляє сайт Національної комісії з державного регулювання енергетики і комунальних послуг.

Коломойський купив електроенергію за 1 грн 16 коп, щоб перепродувати за 3 грн 48 копійок, - нардеп

Теплота згоряння газу або його якість у Львівській області - одна з найнижчих в Україні, - Оператор ГТС України

З 1 квітня газопостачання Нафтогаз України можна буде оформити майже у кожному населеному пункті

Нафтогаз зробить банкрутом Львівгаз збут, якщо той не зменшить ціну на газ для населення, - екскерівник Львівгазу

З 1 лютого за транспортування газу всі споживачі на Львівщині платитимуть майже вдвічі більше, - екскерівник Львівгазу

Керівника Нафтогазу України можуть звільнити з посади за січневий тариф на газ

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів