Карпатські мінеральні води розпочинають будівництво заводу на Львівщині

18:44 28 лютого 2023 р.

Фото до новини

«Карпатські мінеральні води» планують збудувати ще один завод на Львівщині.

Про це повідомив начальник ЛОВА Максим Козицький, пише Dailylviv.com

За словами Козицького, представники групи компаній «Карпатські мінеральні води» розповіли, що завершили підготовчі документальні процедури щодо зведення заводу у Львівській області та поділились найближчими планами.

"Попередньо, будівництво розпочнуть уже цієї весни. Спорудження першого пускового комплексу завершать навесні 2024 року. Він вироблятиме 230 мільйонів пляшок води на рік. Загалом завод складатиметься з чотирьох пускових комплексів. Реалізацію проєкту супроводжує відділ залучення інвестицій департаменту економічної політики Львівської ОВА. 

В ході зустрічі обговорили також екологічну та інфраструктурну складові проєкту. Цінуємо те, що національний виробник мінеральних вод і безалкогольних напоїв, який прискіпливо контролює якість продукції, на всіх етапах виробництва, інвестує у Львівську область. Завдяки цьому роботу отримають 300 людей. Щороку підприємство сплачуватиме близько 110 мільйонів гривень податків. Це важливий вклад у розвиток української економіки",- зазначив Козицький.

Довідка

«Карпатські мінеральні води» є національним виробником мінеральних вод і безалкогольних напоїв вже більше ніж 15 років.

Підприємство розташоване на великому Струтинському родовищі прісних підземних вод на заході України. Струтинське родовище належить до Волино-Подільського артезіанського басейну. Вода видобувається з двох артезіанських свердловин завглибшки 90 метрів і проходить фільтрацію лише від механічних домішок, тому в ній збережені всі природні властивості. Хімічний склад підземних вод належить до гідрокарбонатно-кальцієвого із загальною мінералізацією 0,45 г/літр.

Компанія розпочала свою діяльність на ринку мінеральних вод у 1996 році з першим розливом мінеральної природної столової води ТМ «Карпатська Джерельна» і в червні 2002 року була реорганізована в завод по виробництву мінеральної води і безалкогольних напоїв «Карпатські мінеральні води».

У 2002 році компанія розпочала виробництво солодких газованих напоїв під ТМ «Фруктова Джерельна» і ТМ «Соковинка», а в 2016 – енергетичного напою ТМ «Dragon».

Російські власники Моршинської намагаються її продати, щоб врятувати від націоналізації

У Бережанах під Львовом продають джерело з мінеральною природною столовою водою

Мінеральна вода, корм для тварин, сіль: що ще везуть з ЄС через Львівську митницю

Назвали зарплату працівників Моршинського заводу мінеральних вод Оскар

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів