Індонезійська торгово-промислова палата відкриває представництво у Львові: чим зацікавились

21:04 30 березня 2023 р.

Фото до новини

Такому рішенню передувала низка зустрічей із представниками Індонезійської торгово-промислової палати.

Про це повідомив бізнес-омбудсмен Львова Сергій Кіраль, інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

«Разом із львівською делегацією ми провели кілька важливих зустрічей та обговорили можливості партнерства між українськими та індонезійськими підприємствами. Поки триває війна, закордонні інвестори не зацікавлені у відкритті своїх представництв в Україні. Але це не забороняє нашим підприємцям шукати шляхи на нові ринки збуту своєї продукції. Наше завдання максимально сприяти їм у цьому», – розповідає Сергій Кіраль.

«Торгово-промислова палата Індонезії підтримує транскордонне економічне співробітництво зі Львовом, особливо у сфері інформаційних технологій, адже ваше місто вийшло у лідери серед експортерів програмного забезпечення у Східній Європі», – коментує співпрацю Аршад Рашид, голова ТПП Індонезії.

Зустрічі були організовані міжнародною неурядовою ініціативою Prosperity Ukraine, започаткованою українськими підприємцями з метою пошуку, залучення ресурсів для відбудови та розвитку повоєнної України.

До слова, у 2022 році саміт проходив 13-14 листопада в Індонезії (Балі). Місце проведення форуму, як і країна, змінюється щороку. Минулого року Індонезія головувала в G20, тому саме Індонезія у 2022 році стала організатором заходу.

Один місяць в Індонезії можна перебувати без візи, - Посол у Львові

У Львові починає роботу Почесне консульство Республіки Індонезія

Індонезія запропонує Україні найдорожчу в світі каву

Індонезія призначить у Львів Почесного консула

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів