Громадян РФ позбавили нерухомості у центрі Львова

10:33 2 березня 2023 р.

Фото до новини

Нежитлові приміщення арештовано й передано в управління АРМА

Про це повідомила Львівська обласна прокуратура, пише Dailylviv.com.

Прокурори Галицької окружної прокуратури міста Львова завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальні акти стосовно мешканців Львова за фактами шахрайства, легалізації майна, одержаного злочинним шляхом та підробки документів (ч. 4 ст. 190, ч. 2 ст. 209, ч. 3 ст. 358 КК України).

Слідством встановлено, що місцеві мешканці, використовуючи підроблене рішення суду, шляхом обману незаконно заволоділи правом власності на нежитлові приміщення, які розташовані на одній з центральних вулиць Львова. Надалі вони вчинили ряд правочинів з майном задля передання його у власність юридичній особі, кінцевими бенефіціарами якої є громадяни російської федерації.

Після чого, для легалізації нерухомого майна, фігуранти відчужили його юридичний особі, кінцевими бенефіціарами якої є громадяни рф.

За клопотанням прокурора ці нежитлові приміщення загальною вартістю 6,2 млн. грн. арештовано та передано в управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, а скорочено - Агентства з розшуку та менеджменту активів або АРМА.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Львівського районного управління поліції №1 ГУ НП у Львівській області, за матеріалами – УСР у Львівській області.

Росіянин незаконно заволодів нерухомістю в історичній частині Львова

СБУ наклала арешт на приміщення у Львові

На проспекті Свободи у Львові привласнили приміщення вартістю понад півмільйона грн

Суд у Львові арештував нову партію рухомого і нерухомого майна родичів Медведчука і Козака

Президент підписав закон про конфіскацію майна росії в Україні

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів