Львівські патрульні виявили підробки документів

11:30 18 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Патрульні зауважили на трасі «Київ-Чоп», що водій автомобіля «Opel» порушив правила дорожнього руху, зупинили його й попросили пред’явити документи.

Про це повідомили у вівторок, 18 червня, в управлінні патрульної поліції у Львівській області, де також розповіли: «19-річний водій хвилювався та показав патрульним свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Коли інспектор взяв його в руки, то зрозумів, що це може бути підробка, оскільки шрифт нанесений ймовірно на звичайному принтері, сам бланк не відповідав вимогам, а номер кузова не співпадав з офіційним. Водій не зміг прояснити ситуацію, а тому на місце викликали слідчо-оперативну групу Стрийського відділу поліції».

«Ще одне підроблення документів виявили патрульні на вулиці Кукурудзяній. Під час перевірки документів у водія автомобіля «Opel», інспектор встановив в базі, що даний транспортний засіб знятий з обліку ще у 2005 році. Чоловік почав виправдовуватися, і тоді патрульний відчув від нього запах алкоголю. Водію запропонували пройти перевірку, проте він відмовився. На водія склали протокол за керування автомобілем в стані сп’яніння, а також викликали на місце слідчого», – поінформували також в управлінні патрульної поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів