Експосадовцю Приватбанку не повернуть майже два мільйони доларів до 22 квітня

11:56 12 березня 2021 р.

Фото до новини

Апеляційний суд залишив без змін запобіжний захід колишньому першому заступнику голови правління ПАТ КБ «ПриватБанк».

12 березня 2021 року Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду відмовила у задоволенні апеляційної скарги сторони захисту щодо визнання незаконним затримання та скасування запобіжного заходу, який було обрано одному з колишніх топпосадовців ПАТ КБ «ПриватБанк» - першому заступнику голови правління.

Про це повідомила Спеціалізована антикорупційна прокуратура, пише Dailylviv.

Суд апеляційної інстанції, заслухавши доводи сторін, відмовив стороні захисту у задоволенні апеляції та залишив без змін рішення слідчого судді ВАКС від 25 лютого 2021 року, за яким до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 52,210 млн гривень.

Строк дії запобіжного заходу до 22 квітня 2021 року.

Застереження: Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Раніше медіа повідомляли, за інформацією Вищого антикорупційного суду (ВАКС), що колишній перший заступник голови правління ПриватБанку Володимир Яценко вийшов під заставу в 52 млн грн. "За Яценка внесено заставу, визначену раніше судом як альтернативу запобіжному заходу у вигляді арешту - 52 млн 210 тис. грн", - повідомили у ВАКС. При цьому в суді не уточнили, хто саме вніс заставу.

Суд у Львові дозволив компанії родини Гагалюків будувати дохідний житловий комплекс замість адмінофісного

Власник і директор підприємства у Львові крав на будівництві казарм

ЗАХІДЕНЕРГО і ще дві компанії Ахметова оштрафовано на 1 млн 700 тис грн

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів