Автоматизована система Держгеокадастру відновлює роботу

09:53 27 травня 2022 р.

Фото до новини

Для відновлення доступу до відомостей ДЗК сертифікованим інженерам-землевпорядникам необхідно звертатися до Держгеокадастру

Про це повідомила пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com.

За інформацією Держгеокадастру відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 7 травня 2022 р. № 564 «Деякі питання ведення та функціонування Державного земельного кадастру в умовах воєнного стану» надання доступу до Державного земельного кадастру користувачам, які мали такий доступ до 24 лютого 2022 року здійснюється за рішенням Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру на підставі звернень таких користувачів.

Відтак, для поновлення доступу до Державного земельного кадастру сертифіковані інженери-землевпорядники та сертифіковані інженери-геодезисти повинні подати до Держгеокадастру заяву про відновлення такого доступу. Заява може бути подана  у довільній формі.

«Відновлення роботи Державного земельного кадастру під час воєнного стану в Україні є вкрай важливим, а робота всіх користувачів з доступом повинна бути якісною та без порушень, адже  від цього залежить захист відомостей щодо прав як фізичних та юридичних осіб, так і держави в цілому», - зазначила директорка департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної військової адміністрації Тетяна Гетьман. 

На Львівщині в умовах воєнного стану взяли в оренду 240 га сільгоспземлі: де найбільше

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів