31 підприємство перевозять на Львівщину з територій, де ведуть бойові дії

14:37 12 березня 2022 р.

Фото до новини

31 підприємство перевозять на Львівщину з територій, де ведуть бойові дії. Загалом за дві доби до керівництва Львівської області надійшло 78 запитів на релокацію бізнесу.

Про це під час брифінгу 12 березня повідомив директор департаменту економічної політики Львівської обласної військової адміністрації Степан Куйбіда, інформує пресслужба Львівської облради, пише Dailylviv.com.

Він пояснив, що вже проведено низку переговорів з профільними міністерствами та військовими адміністраціями з інших областей.

«Ми запропонували 276 локацій, де на Львівщині можна розмістити виробництва. Є декілька категорій приміщень: державна, комунальна, приватна власність. Для 31 підприємства, яке вже погодилося на релокацію, забезпечено логістику. Устаткування та комплектуючі для цих виробництв зараз перевозять на Львівщину», - повідомив Степан Куйбіда.

Керівництво Львівської області наголошує, що економіка повинна працювати. Підприємців агітують виходити на роботу, викликати працівників, забезпечити їх роботою і зарплатами. Також працевлаштовуватися закликають тимчасово переселених осіб. Усім, хто потребує роботи, необхідно стати на облік у відділеннях Центру зайнятості.

Евакуація: приватні підприємства переміщатимуть у західні області України

Стресове підвищення: наскільки подорожчала оренда нерухомості в західних областях

Ціни на хліб та інші соцпродукти зафіксовано станом на 23 лютого: куди звертатись у разі порушень

Бізнес без перевірок і штрафів: яку допомогу армії і теробороні не оподатковуватимуть

Відкрити свої магазини, ресторани, кафе - влада Львівщини звернулася до підприємців

Понад 100 підприємств переміщуються з територій активних бойових дій на Львівщину

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів