Новини Львова (cтор. 6282)

Фото для новини

16:44 23 лютого 2016 р.

Максима Стасіва прооперують в Індії навесні

Лікарі львівського «ОХМАТДИТу» повернулися з Індії та розповіли про стан здоров’я Максима Стасіва. За словами медиків, якщо стан Максима буде стабілізований і з’явиться донорський матеріал, трансплантацію кишківника хлопцю проведуть наприкінці квітня – на початку травня.

Медицина

Фото для новини

15:21 23 лютого 2016 р.

Завтра у Львівському прес-клубі – «Школа військової журналістики»

Завтра у Львівському прес-клубі в рамках «Школи військової журналістики» офіцери і сержани Збройних сил Канади і України розкажуть про особливості підготовки, кар'єрного зростання та професійні обов'язки сержантського складу Збройних сил Канади і України.

Політика

Фото для новини

14:42 23 лютого 2016 р.

Президентська рада для захисту журналістів і свободи слова

Президент Петро Порошенко сьогодні підписав Указ «Про Раду з питань захисту професійної діяльності журналістів та свободи слова». Відповідно до затвердженого Положення, Рада є консультативно- дорадчим органом при Президентові України.

Політика

Фото для новини

14:32 23 лютого 2016 р.

На Львівщині сухостій палили 62 рази, покарали за 10

Від початку року на території 13-ти районів Львівщини та васьми міст обласного значення сталися 62 події, пов’язаних із пожежами у природних екосистемах, загальною площею 24,3 гектара. Найбільше випадків зафіксовано у Стрийському районі – дев'ять, Миколаївському – шість, Старосамбірському – п'ять, Дрогобичі – сім.

Кримінал

Фото для новини

14:12 23 лютого 2016 р.

Шевченко замінив Заварова, але Заваров залишився у тренерському запасі

Олександр Заваров знову працюватиме на користь українського футболу. Після завершення строку дії попередньої угоди із Федерацією футболу України Олександру Заварову, враховуючи його безцінний досвід та фаховість, були запропоновані кілька варіантів продовження співпраці із ФФУ, повідомляє сьогодні прес-служба ФФУ.

Спорт

Фото для новини

13:36 23 лютого 2016 р.

За підкуп спортивного судді – штраф до 25 тисяч доларів або ув’язнення до трьох років

Transparency International повідомило, що запускає «Глобальне дослідження корупції в сфері спорту». Україна робить лише перші кроки на шляху до подолання цього ганебного явища у спортивній сфері. У листопаді 2015 року нарешті було прийнято закон «Про запобігання впливу на результати офіційних спортивних змагань корупційних правопорушень», який став початком боротьби із корупцією у спорті.

Кримінал

Фото для новини

13:15 23 лютого 2016 р.

На фронті вчора поранили двох наших військових, – АП (відео)

Речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник повідомив у вівторок: «За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає. Двох – було поранено».

Політика

Фото для новини

13:00 23 лютого 2016 р.

У львівському парку облаштували світлодіодне освітлення

Керівник міського управління екології та благоустрою Андрій Галушка пояснив: «Ми вирішили облаштовувати саме світлодіодне освітлення, оскільки це зменшить подальші витрати, за рахунок збільшення тривалості дії».

Культура