На Львівщині впорядковують придорожні смуги, – ЛОДА

18:26 23 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

На дорогах нашої області прибрали сміття на відрізках загальною протяжністю понад 557 кілометрів.

«Упродовж двох тижнів лютого працівники філій ДП «Львівський облавтодор» проводять роботи з вирубки кущів, прибирання сміття та ліквідації стихійних сміттєзвалищ в придорожніх смугах автомобільних доріг загального значення Львівської області. Про це повідомив начальник Служби автомобільних доріг Львівщини Руслан Кандибор», – розповіли сьогодні, 23 лютого, в прес-службі обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«У придорожніх смугах автомобільних доріг дорожники прибирають сміття, будівельні та побутові відходи, які недобросовісні громадяни скидають на узбіччя. Роботи з очищення узбіч тривають щоденно.

Так, упродовж минулих двох тижнів на дорогах області прибрали сміття на відрізках доріг загальною протяжністю понад 557 кілометрів, а також вирубали порослі та чагарників на відтинках шляхів протяжністю 217 кілометрів.  Служба автомобільних доріг у Львівській області звертається до жителів, водіїв та гостей області з проханням дотримуватись чистоти і охайності на автомобільних дорогах, викидати сміття тільки у спеціально відведених для цього місцях і не засмічувати узбіччя».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів