Новини Львова (cтор. 6043)

Фото для новини

17:00 6 червня 2016 р.

Прокуратура вимагає повернути скеровані на ремонт перинатального центру у Львові кошти

У зв’язку із тим, що роботи на вулиці Джорджа Вашингтона не були виконані в обумовлений термін, прокуратура вимагає повернути до бюджету невикористаний підприємством авансовий платіж, з урахуванням пені, на загальну суму більше 12 мільйонів гривень.

Кримінал

Фото для новини

16:30 6 червня 2016 р.

У Львівській міськраді вважають можливим варіант «вивозити сміття за межі області» (відео)

Голова Сихівської районної адміністрації й заступник голови міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ірина Маруняк повідомила у понеділок: «Якщо у Львівській області буде проблема з тим, щоб вивозити сміття на сміттєзвалища, тоді можливий варіант, що будемо вивозити за межі області».

Ситуації

Фото для новини

16:15 6 червня 2016 р.

На сміттєзвалищі неподалік Львова остерігаються зсуву (відео, оновлено)

Рятувальники повідомили в понеділок: «У зв'язку із значною загрозою виникнення зсуву сміття та великою небезпекою внаслідок цього пошуково-рятувальні роботи із залученням важкої техніки наразі не проводяться».

Ситуації

Фото для новини

16:14 6 червня 2016 р.

Іноземні фотографи покажуть у Львові, що вони побачили в зоні АТО

7 червня о 18.00 у Львівському палаці мистецтв відбудеться відкриття виставки всесвітньо відомих військових фотографів з Польщі, Росії, України та Чехії, які фотографували події на сході Україні в зоні АТО.

Культура

Фото для новини

15:50 6 червня 2016 р.

За медицину мають платити пацієнт, держава чи страхові компанії, – лікар

Безкоштовної медицини в природі не існує. Як не існує безкоштовного газу, безкоштовних послуг чи іншого. Хтось за неї мусить платити. Про це сьогодні, 6 червня, під час інтерв’ю-прес-конференції на тему: «Автономізація закладів охорони здоров’я на Львівщині: переваги і ризики», заявила перший заступник головного лікаря з медичної частини Львівської обласної клінічної лікарні Наталія Ван Доеверен.

Медицина