Новини Львова (cтор. 5888)

Фото для новини

17:00 3 серпня 2016 р.

У Львові ремонтуватимуть площу Івана Франка (+відео)

Міський голова Андрій Садовий повідомив у середу: «Ми ще маємо три місяці, щоб завершити реконструкцію Стуса і Червоної Калини, то раціонально ці місяці використати, щоб зробити заміну усіх мереж на площі Івана Франка і перемостити бруківку, поставити нову колію».

Ситуації

Фото для новини

16:46 3 серпня 2016 р.

На площі Ринок у Львові може постати композиція з брухту танку Т-72

Депутати Верховної Ради від фракції «Народний фронт» готові притягнути під Ратушу у Львові танк Т-72 у стані металобрухту та пікетувати Андрія Садового як голову партії «Самопоміч», що блокує прийняття законопроекту під кодовою назвою «Спецконфіскати активів Януковича».

Економіка

Фото для новини

16:45 3 серпня 2016 р.

На Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро змагатимуться двоє львівських залізничників

У складі національної збірної України з важкої атлетики виборюватимуть у Бразилії нагороди інструктор-методист з фізичної культури і спорту спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву «Локомотив» Ігор Шимечко й вихованка коломийського ФСК «Локомотив» Вероніка Івасюк.

Спорт

Фото для новини

16:30 3 серпня 2016 р.

Громади Львівщини повинні об’єднатися до 5 серпня, – ЛОДА

Заступник голови облдержадміністрації Ірина Гримак заявила в середу: «Усі районні державні адміністрації повинні до цієї п’ятниці підготувати паспорти об’єднаних територіальних громад (ОТГ) у своїх районах і в електронному та паперовому вигляді передати їх в обласну державну адміністрацію».

Політика

Фото для новини

16:15 3 серпня 2016 р.

Упродовж місяця на Львівщині знищено вогнем 28,5 га пшениці (+відео)

Начальник відділу нормативно-технічної роботи, контролю за системами протипожежного захисту та ліцензування обласного управління ДСНС України Орест Галонько повідомив: «Маємо проблему з тим, що об’єкти не забезпечені зовнішнім та внутрішнім протипожежним водопостачанням».

Ситуації

Фото для новини

16:00 3 серпня 2016 р.

Львівський бронеавтомобіль «Дозор» візьме участь у параді до Дня Незалежності

Український броньований автомобіль «Дозор», який був виготовлений на Львівському бронетанковому заводі, зараз готується до участі в параді до Дня Незалежності України.

Економіка

Фото для новини

13:52 3 серпня 2016 р.

У Львові судитимуть за здирництво кардіолога

Завідувач відділенням державного кардіологічного центру вимагав 12 тисяч гривень від родичів пацієнта за обіцянку видати кардіостимулятор, яким хворі мають бути забезпечені безкоштовно, й посприяти у проведені операції.

Кримінал