Новини Львова (cтор. 5887)

Фото для новини

19:18 3 серпня 2016 р.

Іспанська компанія пропонує Львівщині власні проекти з енергозбереження

Гендиректор «Clysema» Девід Труеба запевнив у Львові: «Ми б дуже хотіли започаткувати тут свій бізнес, зокрема відкрити власне підприємство із залученням нових технологій та місцевих професійних кадрів, які ми у подальшому навчатимемо.

Економіка

Фото для новини

18:24 3 серпня 2016 р.

Зі ста підприємств оборонпрому держава відновить тільки десять

Десять підприємств Укроборонпрому, серед яких і Львівський бронетанковий завод, отримають кредити від державних банків на постачання техніки для Міністерства оборони з відтермінуванням платежу на 18 місяців.

Економіка

Фото для новини

18:00 3 серпня 2016 р.

5 серпня на Львівщині стартує фестиваль «Ту Стань!»

У селі Урич в Сколівському районі запропонують гостям зануритися в середньовічний побут, взяти участь в різноманітних майстер-класах, навчитися середньовічним танцям, виліпити справжню чашку на гончарному крузі, постріляти з лука, подивитись на лицарські бої, змагання на конях та штурм фортеці.

Культура

Фото для новини

17:40 3 серпня 2016 р.

У «Львівелектротрансі» анонсували посилення контролю за безквитковим проїздом

Директор «Львівелектротрансу» Михайло Сидорович ініціював зміни в підході до контролю за оплатою проїзду пасажирами електротранспорту, адже стара служба контролю підприємства працювала неефективно, окрім того було дуже багато нарікань на роботу контролерів зі сторони пасажирів.

Ситуації