Новини Львова (cтор. 5802)

Фото для новини

17:11 6 вересня 2016 р.

Козловський продав готель у Львові InterContinental

Сьогодні в приміщенні міськради підписали протокол про наміри, яким буде зафіксовано комерційні умови співпраці групи InterContinental та готелю «Гранд-Готель».

Економіка

16:08 6 вересня 2016 р.

Конкурс серед орендарів у Львові

Управління комунальної власності Львівської міської ради інформує про намір передати в оренду 14 об’єктів нерухомого майна. Особи, які бажають отримати зазначені об’єкти у користування на підставі договору оренди, повинні повідомити про це до 17 вересня цього року. У разі надходження двох і більше заяв управління комунальної власності ЛМР оголошує конкурс на право оренди у порядку, встановленому чинним законодавством України.

Економіка

13:20 6 вересня 2016 р.

На передовій знову зазнали втрат (+відео)

Речник Міноборони України з питань АТО Олександр Мотузяник повідомив у вівторок: «Вчора внаслідок бойових дій один український військовослужбовець загинув, ще двоє військовослужбовців та один співробітник поліції – отримали поранення».

Політика

Фото для новини

11:44 6 вересня 2016 р.

Трамвай на Сихів поїде всередині листопада, – ЛМР

Директор «Львівавтодору» Олег Береза запевнив у вівторок: «Як тільки підприємці переїдуть на сучасний ринок на вулиці Антонича, а зобов’язалися до 1 жовтня зробити це, то залишиться прокласти ще близько 200 метрів колії».

Ситуації