Новини Львова (cтор. 5593)

16:36 29 листопада 2016 р.

Місіонери закликають львів’ян «стати святими»

Релігійна місія Римо-католицької церкви «Caritas-Spes» запрошує приєднатися до акції «І ти можеш стати святим», яка триватиме у всіх храмах України до 19 грудня 2016 року включно.

Культура

16:30 29 листопада 2016 р.

Не всі головні лікарі оприлюднили списки безкоштовних ліків, – Парасковія Дворянин

Уже понад два тижні в усіх лікарнях Львівської області повинні бути оприлюднені списки з залишками медикаментів, які передбачені для пацієнтів безкоштовно. Однак, не всі головні лікарі виконали наказ профільного департаменту ЛОДА.

Медицина

Фото для новини

16:21 29 листопада 2016 р.

П'ять чиновників Львівщини роздали землю атовців депутатам і родичам

Миколаївський районний суд Львівської області оштрафував п’ятьох осіб, дотичних до розподілу землі у селі Дроговиж Миколаївського району Львівської області, на 3400 гривень. Землю, яка б мали надати учасникам АТО, селищна рада роздала депутатам та членам їхніх родин.

Кримінал

Фото для новини

15:30 29 листопада 2016 р.

Корупцію чиновників Львівщини відстежили через сторінки їхніх сусідів, колишніх співробітників і конкурентів у соцмережах

Чиновники обласного і місцевого рівнів є менш публічними та більш обережними у висвітленні особистого життя у соціальних мережах, ніж їхні столичні колеги.

Кримінал

14:45 29 листопада 2016 р.

Львівська облрада домагається заборони масової рубки

Голова екологічної комісії облради Андрій Білоус звернувся до очільника облдержадміністрації з вимогою забезпечити контроль за цією справою і не допустити прийняття рішень, що призвело б до масових вирубувань лісу в Сколівському районі.

Економіка