Новини Львова (cтор. 5508)

Фото для новини

22:22 5 січня 2017 р.

Співробітник СБУ схиляв львів’ян до контрабанди наркотиків

Оперативники управління внутрішньої безпеки Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою припинили діяльність у Львові організованого злочинного угруповання, яке вимагало гроші з громадян,

Кримінал

Фото для новини

20:58 5 січня 2017 р.

У Рудках завершили реконструкцію школи

У селищі Рудки завершили за кошти державного фонду регіонального розвитку реконструкцію середньої загальноосвітньої школи імені Володимира Жеребного.

Наука і техніка

19:30 5 січня 2017 р.

У Львівській ОДА розробили єдину базу капітальних вкладень в області

У каталозі капітальних вкладень на Львівщині можна ознайомитись з інформацією про об'єкти будівництва, про те, скільки бюджетних грошей використано, а також з даними про замовника та розпорядника коштів і з фото їх первинного та сучасного стану.

Економіка

18:00 5 січня 2017 р.

Поліція розслідує зникнення 95 експонатів Львівської національної галереї

У Львівському обласному управлінні поліції наразі відреагували на заяву відкрито кримінальне провадження генерального директора Львівської національної галереї мистецтв імені Бориса Возницького відкриттям кримінального провадження.

Кримінал

17:50 5 січня 2017 р.

Тисячі офіцерів запасу будуть призвані до Збройних Сил України, – Генштаб

Заступник начальника Головного управління персоналом Генерального штабу Збройних Сил України, полковник Марк Андрусяк анонсував мобілізацію близько чотирьох тисяч випускників військових кафедр вищих навчальних закладів.

Ситуації