У Старому Селі замінюють магістральний водопровід

16:30 5 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

На «Львівводоканалі» плануюють замінити до кінця січня на вулиці Дністерській ми близько 200 погонних метрів магістрального водогону.

У міському комунальному  «Львівводоканал» повідомили сьогодні, 5 січня, що в селищі Старе Село тривають роботи по заміні збірного магістрального водогону між свердловинами та насосною станцією. Комунальники планують замінити ділянку трубопроводу довжиною понад 270 метрів.

Головний інженер Анатолій Шимоняк розповів: «Незважаючи на зимові свята та складні погодні умови, працівники «Львівводоканалу» виконують планові та аварійно-відновлювальні роботи на водопровідних мережах для підтримання стабільного водопостачання міста. Зараз триває заміна аварійної ділянки водопроводу на водозаборі у Старому Селі, тут уже проклали понад 100 метрів магістральному трубопроводу». 

Водночас тривають ремонтні роботи у Львові, – зазначив також Анатолій Шимоняк. – Зокрема на вулиці Дністерській ми плануємо замінити близько 200 погонних метрів магістрального водогону, роботи триватимуть до кінця січня».

Про це повідомили сьогодні, 5 січня, в прес-службі Львівської міськради, де також нагадали, що з артезіанських свердловин водозабору у Старому Селі вода подається до споживачів Сихіського житлового масиву та сіл Старе Село, Будьків, Давидів і Пасіки Зубрецькі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів