Новини Львова (cтор. 5506)

Фото для новини

14:53 27 грудня 2016 р.

Громадяни не можуть потрапити на засідання виконкому ЛМР, – експерт

Тільки Луцьк та Івано-Франківськ вперше за ті чотири роки, впродовж яких відбувається моніторинг індексу публічності, зуміли досягнути рівня публічності, який класифікують як «публічні міста».

Ситуації

14:50 27 грудня 2016 р.

Еколого-просвітницький візит-центр на Львівщині збудують за сім мільйонів гривень

За кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища вже розроблено проектно-кошторисну документацію на «Створення еколого-просвітницького візит-центру в зоні стаціонарної рекреації «Верещиця» Яворівського національного природного парку».

Природа

Фото для новини

14:18 27 грудня 2016 р.

Львівські правоохоронці викрили організаторів конвертаційного центру

Працівники управління захисту економіки у Львівській області та обласної прокуратури встановили «перетікання» через підконтрольні підприємства більше 100 мільйонів гривень безготівкових коштів.

Кримінал

14:10 27 грудня 2016 р.

Поліція встановила справжнього винуватця ДТП на Стрийщині

Працівники Стрийського відділу поліції притягнули до адміністративної відповідальності велосипедиста, який, за результатами досудового розслідування, виявився винуватцем дорожньо-транспортної пригоди.

Кримінал

Фото для новини

14:00 27 грудня 2016 р.

Лауреати львівської обласної премії імені Бандери отримають по 20 тисяч гривень

У вівторок, 27 грудня, голови Львівських облради й облдержадміністрації – відповідно, Олександр Ганущин та Олег Синютка – нагородили переможців обласної премії імені Степана Бандери.

Політика