Новини Львова (cтор. 5504)

10:30 8 січня 2017 р.

Аварія знеструмила шість вулиць у Львові

У суботу, 7 січня, о 23:13 внаслідок пошкодження підземного високовольтного кабелю були знеструмлені вулиці Окружна, Героїв УПА, Робітнича, Виговського, Кульчицької й Копистинського у Львові.

Ситуації

10:15 8 січня 2017 р.

Поліція розшукує на Львівщині винуватця смертельного наїзду на пішохода

У суботу, 7 січня о 22:30 водій легкового автомобіля, який зник з місця дорожньо-транспортної пригоди й розшукується, скоїв у селі Твіржа в Мостиському районі наїзд на 50-річного пішохода, місцевого жителя, котрий помер від отриманих травм на місці ДТП.

Кримінал

Фото для новини

20:58 7 січня 2017 р.

Офіцери управління ОК «Захід» привітали поранених бійців у львівському госпіталі

У суботу, 7 січня, група офіцерів управління оперативного командування «Захід» відвідала поранених бійців підпорядкованих йому військових частин у військово-медичних установах міністерства оборони України.

Ситуації

Фото для новини

16:38 7 січня 2017 р.

«Свободівці» зупинили на Рівненщині вивантаження львівського сміття

Заступник голови Рівненської обласної ради Олексій Бучинський розповів, що транспортування сміття однією фурою на полігон твердих побутових відходів у Дніпровській області обходиться бюджету Львова в 27 тисяч гривень.

Кримінал

15:52 7 січня 2017 р.

Пожежники врятували життя львів’янину

В обласному управлінні ДСНС повідомили в суботу, що за минулу добу вогнеборці двічі ліквідовували пожежі у підвалах, в одному з яких врятували життя чоловіка.

Ситуації

Фото для новини

11:55 7 січня 2017 р.

Рятувальники надали в Славському допомогу трьом травмованим лижникам

У п’ятницю, 6 січня, працівники Славської пошуково-рятувальної групи пошуково-рятувальної частини загону технічної служби надали на лижних трасах гір Тростян та Високий Верх допомогу трьом травмованим туристам-лижникам.

Ситуації