Змія вкусила на Львівщині жінку в ногу

09:24 13 серпня 2018 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: lviv.molbuk.ua

12 серпня о 20:18 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від чергової Сколівської центральної районної лікарні про те, що в її реанімаційне відділення потрапила жінка 1986 року народження зі селища Славське в Сколівському районі, яку змія вкусила в ногу.

Про це повідомили в понеділок, 13 серпня, в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області, де також розповіли: «Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що зазвичай змії втікають від людей, а кусають лише для свого захисту. У плазунів поганий зір та слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів. Тому, вирушаючи в ліс на відпочинок, чи за ягодами та грибами, слід пам’ятати, передусім слід подбати про високе взуття – шкіряне, або ґумове».

«Також знадобиться палиця, щоб повідомити її про ваш прихід. Проведіть нею по кущах, з яких хочете зірвати ягоди, або по високій траві. Цього буде достатньо, аби плазун втік», – поінформували на сторінці Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів