Волонтери з Чехії й Німеччини розвиватимуть зелені простори Львова

11:00 13 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Студенти-волонтери Клара з Чехії й Сандра з Німеччини прибули до Львова, щоб спільно з громадською організацією «Регіональний фонд «Знесіння» та іншими громадськими структурами розвивати функції інформаційно-освітнього центру парку «Знесіння» через перспективні проекти з поводження з відходами, збалансованого туризму та відпочинку в зелених міських зонах, освіти, популяризації діяльності парку.

Про це повідомили в понеділок, 13 серпня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Усіх, хто зацікавлений долучитись до розвитку ландшафтного парку — дорогоцінного зеленого міського простору, запрошуємо приєднатися до волонтерів. Зв’язатися можна за е-поштою Клари (kpleskacova@seznam.cz) і Сандри (saschmid@gmail.com). Мови спілкування – українська, чеська, німецька, російська, польська, англійська, загально для всіх – англійська мова)».

«Проект підтримує «GLEN» («Global Learning and Education Network») – мережа недержавних та урядових організацій, а також молоді, віддані справі люди, які беруть участь у глобальній освіті. Це спільна неприбуткова, політично незалежна ініціатива дев'яти організацій з Європейського Союзу та однієї з Беніна (Західна Африка). У 2018 році близько 70 молодих людей у віці від 23 до 30 років поїдуть до інших країн», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів