Новини Львова (cтор. 5448)

Фото для новини

21:50 29 січня 2017 р.

Львівський суддя відмовився заарештувати свого колегу-«здирника»

У неділю, 29 січня, Галицький районний суд Львова відмовив детективам Національного антикорупційного бюро України в клопотанні про арешт судді Солом’янського районного суду Києва, затриманого «на гарячому» при одержанні хабара – 22 тисяч доларів.

Кримінал

Фото для новини

21:07 29 січня 2017 р.

Новим послом США в Україні може стати представник української діаспори, – «DW»

Раніше експерти прогнозували, що Марі Йованович залишиться працювати в Києві, оскільки є кар’єрним дипломатом, а не дипломатом-політичною особою, яких зазвичай замінюють після президентських виборів у США.

Політика

Фото для новини

18:40 29 січня 2017 р.

Міністр оборони нагородив у Львові керівника шпиталю й волонтерку

У неділю, 29 січня, міністр оборони України Степан Полторак відвідав у рамках робочої поїздки на Львівщину Військовий медичний клінічний центр Західного регіону й поспілкувався з його особовим складом.

Медицина

Фото для новини

17:23 29 січня 2017 р.

Українську оперу поставлять у Кам'янці-Подільському

П’ять років тому в Кам’янці-Подільському згорів театр. Через це відомі оперні співаки світу, які приїздять до міста на фестиваль «Опера в мініатюрі», виступають на відкритих майданчиках і тільки влітку.

Культура

Фото для новини

16:56 29 січня 2017 р.

Лауреати конкурсу «Impreza.Опера в мініатюрі» отримають доступ до закордонних сцен

З 1 березня розпочинається прийом заявок на участь у ІІІ відкритому міжнародному конкурсі вокалістів «Impreza», який пройде в перший тиждень липня в Кам’янці-Подільському.

Культура

Фото для новини

12:50 29 січня 2017 р.

Голова Львівської ОДА доручив з'ясувати законність сміттєперевантажувальних майданчиків

У суботу, 28 січня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся із мешканцями різних районів Львова та області, які вимагали ліквідації майданчиків з перевантаження сміття у межах населених пунктів.

Ситуації