Новини Львова (cтор. 5315)

18:00 26 квітня 2017 р.

Високопосадовці працевлаштували до Львівського прикордонного загону за хабарі

Військовою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно високопосадовців Державної прикордонної служби та Генерального штабу Збройних Сил України, які обвинувачуються в одержанні хабара.

Кримінал

Фото для новини

17:45 26 квітня 2017 р.

1-2 травня пройде «Lviv Family Fest»

Упродовж двох днів у «Львівській політехніці» відбудуться 40 майстер-класів від провідних спеціалістів у сфері сімейного консультування.

Культура

Фото для новини

17:24 26 квітня 2017 р.

Патрульні оштрафували стрийських дорожників

Відділ безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції Львова, обстеживши ділянку дороги від Стрия до Нижніх Воріт на межі Львівської та Закарпатської областей, притягнув до адміністративне відповідальності підприємство, яке її обслуговує.

Кримінал

16:45 26 квітня 2017 р.

Львівська обласна рада закликала міську виконати свої зобов’язання щодо відходів

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин скерував листа міському голові Львова Андрію Садовому щодо невідкладного виконання своїх зобов’язань відповідно до Меморандуму про вирішення сміттєвої проблеми в обласному центрі.

Політика

Фото для новини

16:38 26 квітня 2017 р.

У Львові будуть служити строковики з трьох областей

До військової частини 4114 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України, яка дислокується у Львові, прибуло молоде поповнення з Рівненської, Харківської та Житомирської областей.

Ситуації

Фото для новини

15:28 26 квітня 2017 р.

Керівництво аеропорту «Львів» провело успішні переговори з компанією «Ryanair»

Міністр інфраструктури Володимир Омелян запевнив у середу під час засідання уряду: «Вчора в Ірландії пройшли успішні переговори компанії «Ryanair» з керівництвом аеропортів «Бориспіль» та «Львів».

Економіка