Новини Львова (cтор. 8153)

10:41 30 вересня 2013 р.

Мер Львова просить Федерацію футболу України відмінити рішення ФІФА

Міський голова Львова звернувся відкритим листом до Федерації футболу України з проханням вжити усіх необхідних заходів, аби відмінити рішення ФІФА. Як зазначено у зверненні мера Львова Андрія Садового на ім’я Президента Федерації футболу України Анатолія Конькова, Львів готовий залучити усіх друзів Львова та України в світі, аби переконати футбольну громадськість, що національно-визвольні символи та герої України, іменами яких названо вулиці, не є нацистами. Про це інформує прес-служба ЛМР.

Спорт

Фото для новини

09:47 30 вересня 2013 р.

23 тисячі мешканців Львівщини пішли з квартирної черги

Нещодавно Львівська ОДА поширила інформацію про те, що в області активно формується Єдиний державний реєстр громадян, які потребують поліпшення житлових умов і його вдалося вже заповнити на 75%. Займаються цим облдержадміністрація та регіональне управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву – на виконання відповідної постанови Кабміну України.

Ситуації

Фото для новини

20:44 29 вересня 2013 р.

Екс-міський голова Львова руйнує Криву Липу. Архітектор вимагає компенсації

У проїзді Крива Липа за номерами 3 і 3а екс-міський голова Львова Любомир Буняк добудував нові поверхи, які нищать музейний Львів,занесений до світової спадщини ЮНЕСКО. Архітектор Юрій Волощак хоче за це матеріальної компенсації від колишнього міського голови Львова Любомира Буняка.

Культура

Фото для новини

20:00 28 вересня 2013 р.

FIFA виганяє Бандеру з українських стадіонів

Комусь дуже закортіло відібрати у національної збірної стадіон, де вболівальники вміють співати гімн України і пам'ятають її справжніх героїв - не тільки футбольних.

Спорт