Львівщина готова до опалювального сезону

11:53 30 вересня 2013 р.

Фото до новини

«За винятком кількох проблемних питань, які будуть вирішені вже ближчим часом».

Як інформує сьогодні, 30 вересня, прес-служба ЛОДА, керівники районних державних адміністрацій та голови міст обласного значення доповіли під час апаратної наради голові облдержадміністрації, що Львівська область готова розпочати опалювальний сезон 2013-2014 років.

Щоправда, директор департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації Ігор Базаринок додає – за винятком кількох проблемних питань, які будуть вирішені вже ближчим часом. І уточнює: «Це питання підготовки підвальних котелень та підготовка об’єктів від Міністерства оборони у місті Львові».

Нагадаємо відтак, що для закладів освіти та медицини Львова його міський голова Андрій Садовий обіцяв розпочати опалювальний сезон 30 вересня, а подачу тепла до житлових будинків – впродовж 1-3 жовтня. І що віце-прем’єр Олександр Вілкул дозволив розпочати опалювальний сезон там, десередньодобова температура повітря протягом трьох днів протримається на рівні 8ºС. Повідомлялося також, до опалювального сезону готують не всі будинки у Львові й Винниках. А 23 вересня директор «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж інформував: «На сьогодні до 70% шкіл, лікарень та садків Львова можна подавати тепло».

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів