Новини Львова (cтор. 7645)

Фото для новини

09:40 25 листопада 2014 р.

Водіїв просять оминати у Львові ввечері Стрийську, громадський транспорт курсуватиме там до 01.00 ночі

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 25 листопада до стадіону «Арена Львів» транспортуватимуть із площі Євгена Петрушевича та від кінотеатру імені Олександра Довженка шатл-баси.

Ситуації

Фото для новини

09:00 25 листопада 2014 р.

Упродовж минулої доби українська артилерія виконала 30 вогневих завдань, – прес-центр АТО (відео)

За даними спільноти «Інформаційний Спротив», у район Тельманового на Донеччині перекинуто військовослужбовців зі складу щонайменше двох мотострілкових бригад Південного військового округу Росії.

Політика

Фото для новини

23:05 24 листопада 2014 р.

Загнаний щур Путін почав торги за Україну, – «ІС»

Секція «Дельта» спільноти військових фахівців «Інформаційний Спротив» звертає в понеділок увагу на сигнали Кремля – мовляв, він відмовиться від подальшої конфронтації ситуації в Україні взамін за скасування санкцій проти РФ і міжнародну гарантію нашого «невступу» в НАТО.

Політика

Фото для новини

22:39 24 листопада 2014 р.

Атаки рашистів на Донбасі захлинаються, – прес-центр АТО (відео)

Прес-офіцер АТО Олексій Дмитрашковський повідомив у понеділок, що бойовики кілька разів намагалися сьогодні атакувати донецький аеропорт, але отримали гідну відповідь і відступили від позицій, на яких знаходилися.

Політика

Фото для новини

21:45 24 листопада 2014 р.

Путін може розпочати повномасштабне вторгнення військ в Україну, щоб вижити фізично, – бізнесмен (відео)

Російський біолог і бізнесмен Сєргєй Колесников побоюється, що Путін може розпочати повномасштабну війну проти України, щоб убезпечити себе від антикорупційних розслідувань.

Політика

Фото для новини

20:39 24 листопада 2014 р.

ДМСУ оскаржить дозвіл львівського суду видалити дані російською мовою з українського паспорта (відео)

Речник обласного управління Державної міграційної служби України Світлана Хітрова повідомила в понеділок, що ця установа подаватиме апеляцію на рішення окружного адміністративного суду.

Політика

Фото для новини

18:25 24 листопада 2014 р.

26 листопада на Личаківському кладовищі у Львові поховають двох полеглих Андріїв – Юргу й Лучечка

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у середу о 12.30 відбудеться похорон добровольця батальйону «ОУН» , а о 13.30 – воїна 24-ї окремої механізованої бригади.

Ситуації

Фото для новини

17:50 24 листопада 2014 р.

На Львівщині загинули внаслідок ДТП двоє пішоходів

У прес-службі обласного управління ДАІ повідомили в понеділок, що в Радехові під колесами «Volkswagen Touareg» загинула 76-річна жінка, а в Миколаївському мешканець Закарпаття, скоїв наїзд на місцевого жителя, який помер від тілесних ушкоджень на місці.

Ситуації

Фото для новини

17:23 24 листопада 2014 р.

Ремонт вулиці Широкої у Львові обіцяють завершити через два тижні (відео)

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, внутріквартальну дорогу в Залізничному районі замощують плиткою, оскільки термін її експлуатації є вдвічі більший, ніж асфальту.

Ситуації

Фото для новини

16:40 24 листопада 2014 р.

Львів'янин Святослав Літинський виграв судову справу щодо заповнення паспорта тільки українською мовою (відео)

Окружний адмінсуд дозволив старшому викладачу на факультеті прикладної математики й інформатики національного університету імені Івана Франка видалити з другої сторінки його українського паспорта дубляж інформації про нього російською мовою.

Політика

Фото для новини

16:30 24 листопада 2014 р.

Львівщина отримала 27,3 млн. грн на виплату соціальної допомоги

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, область отримала черговий транш субвенції в сумі 27,3 млн. гривень на виплату державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам.

Економіка

Фото для новини

15:12 24 листопада 2014 р.

Інтернет-портал «Галерея послуг Львівської області» впроваджено у восьми населених пунктах

Як повідомили в понеділок у прес-службі ЛОДА, під час всеукраїнської конференції «Державна політика з електронного урядування в Україні: проблеми та виклики» відбулася презентація інтернет-порталу «Галерея послуг Львівської області» та проекту Регіональної програми інформатизації Львівської області на 2015-2017 роки.

Наука і техніка