Новини Львова (cтор. 7388)

Фото для новини

10:16 21 жовтня 2014 р.

22 жовтня у Львові прощатимуться з полеглим добровольцем батальйону «Айдар» Віктором Гурняком

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, поминальна Літургія відбудеться в середу о 11.00 в Гарнізонному храмі св. ап. Петра та Павла. Чин похорону – о 12.30 на Личаківському кладовищі біля пам'ятника Пласту на Меморіалі Української Галицької Армії.

Ситуації

Фото для новини

10:11 21 жовтня 2014 р.

У Львові облаштують підземний паркінг

Відбулась робоча зустріч представників міської влади Львова та потенційних інвесторів. Говорили про впровадження проекту підземного паркінгу у Львові, як методу вирішення проблеми паркування в центрі міста, а також презентували попередні напрацювання у його реалізації, інформує прес-служба ЛМР,

Економіка

Фото для новини

09:42 21 жовтня 2014 р.

Фахівці прогнозують у Львові сезонну хвилю грипу, здатну тривати п’ять тижнів

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, Сихівський відділ міського управління Держсанепідслужби нагадує, що таке грип, які ускладнення може викликати це захворювання та що потрібно робити для профілактики грипу.

Медицина

Фото для новини

23:23 20 жовтня 2014 р.

Російсько-терористичні війська заходять в тил українським – на Харківщину, – активіст

Співголова Громадянської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгирьов повідомив у понеділок, що переодягнених спецпризначенців із РФ спрямовують на Харківщину з українськими паспортами з паспортних столів на окупованій території.

Політика

Фото для новини

23:10 20 жовтня 2014 р.

У львівській спеціалізованій школі №81 імені Петра Сагайдачного зібрали воїнам близько 15 тисяч грн

Як повідомила в понеділок директор навчального закладу Богдана Проців, її учні також сплели разом із колективами інших львівських шкіл 10 маскувальних сіток, які волонтери вже відвезли до військового полігону в Яворові.

Ситуації

Фото для новини

22:22 20 жовтня 2014 р.

Волонтери доставили на Донбас майже 2,5 тонни допомоги десантникам зі Львова

Як повідомив у понеділок активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов, бійцям 80-ї аеромобільної бригади передали 10 рацій, приціл нічного бачення, два дальноміри, навігатори, пічки й теплий одяг.

Ситуації

Фото для новини

22:05 20 жовтня 2014 р.

21 жовтня у Львові зі 17.00 до 19.00 біля пам’ятника королю Данилу збиратимуть допомогу фронтовикам (відео)

Громадський діяч і волонтер Любов Возняк повідомила в понеділок, що завтра на площі Галицькій прийматимуть від небайдужих співгромадян засоби гігієни, вологі серветки, теплі шкарпетки й сигарети для наших воїнів на передовій.

Ситуації

Фото для новини

21:32 20 жовтня 2014 р.

Львів’яни пробилися до фіналу студентської першості світу з програмування

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі Національного університету імені Івана Франка, команда його факультету прикладної математики та інформатики перемогла у півфіналі олімпіади з програмування Південно-східного регіону Європи.

Наука і техніка

Фото для новини

19:05 20 жовтня 2014 р.

Рашисти поміняли на своїх танках оптимістичні гасла «На Львів» на скромніші – «На Маріуполь»

В Інформаційно-аналітичному центрі Ради національної безпеки і оборони України повідомили в понеділок, що терористи залякують мирне населення Маріупольського району Донеччини.

Політика

Фото для новини

18:18 20 жовтня 2014 р.

26 жовтня у Львові пройде перший чемпіонат Європи з хортингу

Як повідомили в понеділок в управлінні молоді та спорту обласної державної адміністрації, 26 жовтня в спортивно-оздоровчому комплексі «Грація» на вулиці Щирецькій, 36 відбудеться перший чемпіонат Європи з хортингу.

Спорт

Фото для новини

18:00 20 жовтня 2014 р.

Голова Львівської облдержадміністрації заборонив її працівникам користуватися обігрівачами

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, Юрій Турянський доручив вжити заходи з енергозбереження ній. У повідомленні також конкретизують:

Економіка