Новини Львова (cтор. 6849)

Фото для новини

14:00 1 липня 2015 р.

Завтра президент Польщі стане почесним доктором Львівського університету імені Івана Франка

У четвер, 2 липня, відбудеться урочисте засідання Вченої ради Львівського національного університету імені Івана Франка з нагоди вручення диплома «Doctor Honoris Causa» Президентові Республіки Польща Броніславу Коморовському.

Наука і техніка

Фото для новини

13:17 1 липня 2015 р.

За добу в боях під Донецьком поліг один наш боєць і поранено десятьох, – АП (відео)

Речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко повідомив у середу: «За минулу добу внаслідок бойових дій один український військовослужбовець загинув, 10 – було поранено. Ці втрати сили АТО понесли на Донецькому напрямку.

Політика

Фото для новини

12:15 1 липня 2015 р.

Сьогодні у Львові відбудеться дискусія про співпрацю між бізнесом та обласним центром зайнятості

У середу, 1 липня, о 15:00 на вулиці Борнянського розпочнеться дискусійний стіл «Налагодження співпраці між бізнесом та Львівським обласним центром зайнятості», де обговорять всі можливості для ефективного розвитку бізнесу у Львові.

Економіка

Фото для новини

12:10 1 липня 2015 р.

У Львові влучили «коктейлем Молотова» у вікно інваліда (відео)

Мешканка гуртожитку на вулиці Володимира Великого дивується: «Люди ми небагаті, ні до політики, ні до великих грошей відношення не маємо, тому навіть уявити складно – хто міг це зробити».

Кримінал

Фото для новини

11:56 1 липня 2015 р.

Жителька Львівщини намагалася сховати в автобусі незадекларовані 150 кілограмів кави

Під час перевірки рейсового автобуса, який прибув із Польщі у пункт пропуску «Рава-Руська», оглядова група виявила пакунки, приховані в вентиляційних порожнинах системи кондиціонування.

Кримінал

Фото для новини

11:42 1 липня 2015 р.

Суд стягнув до бюджету Львова з двох підприємців понад 1,8 млн. грн

Сихівським районним судом Львова задоволено позов прокуратури Франківського району міста про стягнення із двох приватних підприємців понад 1,8 млн. грн заборгованості зі сплати пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.

Кримінал