Новини Львова (cтор. 6844)

Фото для новини

23:30 3 липня 2015 р.

У ще двох львівських підземних переходах облаштують торговельні майданчики

Виконавчий комітет ЛМР дозволив облаштувати торговельні майданчики з тимчасовими торговельними павільйонами у підземних переходах на перехрестях вулиці Городоцької з Вільховою й Виговського.

Економіка

Фото для новини

21:25 3 липня 2015 р.

У Львові вшанували пам’ять розстріляних у липні 1941 року професорів (оновлено)

В урочистостях біля пам’ятника на Вулецьких пагорбах взяла участь делегація ректорів вищих навчальних закладів Вроцлава, представники керівництва області та міста, делегація науковців та освітян Вроцлава, представники науково-освітянської спільноти Львова.

Історія

Фото для новини

18:31 3 липня 2015 р.

Учасники АТО на Львівщині не поспішають в санаторії. Хоча мають право

Демобілізовані учасники АТО не поспішають скористатися своїм правом відпочити та оздоровитися в санаторіях. Тільки близько сорока бійців побажали поїхати на лікування, хоча Львівській області мають надати майже півтори тисячі путівок.

Ситуації

Фото для новини

18:20 3 липня 2015 р.

Прокуратура Львівщини завершила розслідування вбивства міліціонера

Обласною прокуратурою затверджено й скеровано 30 червня до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно двох осіб за скоєння 18 квітня умисного вбивства дільничного інспектора Радехівського райвідділу міліції в селищі Лопатин.

Кримінал

Фото для новини

17:48 3 липня 2015 р.

Бюджетникам Львівщини скеровано на виплату заробітної плати й відпускних 19,7 млн. грн

З обласного бюджету, відповідно до зареєстрованих фінансових зобов’язань і замовлень головних розпорядників коштів, спрямовано впродовж тижня в повному обсязі кошти в сумі 49,1 млн. гривень.

Економіка

Фото для новини

17:15 3 липня 2015 р.

Графіки нічних автобусних маршрутів у Львові адаптують до потреб працівників нічних змін

Начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир запевнив: «Уже з понеділка вноситимуть корективи у роботу автобусів щодо залізничного вокзалу, щодо «Метро» і щодо Сихова».

Ситуації