Скнилівський міст під Львовом відкриють за лічені дні, – ЛОДА

18:05 3 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

На шляхопроводі залишилося облаштувати бар’єрне та перильне огородження.

Станом на 3 липня на шляхопроводі автомобільної дороги Західний обхід міста Львова на ділянці 7+222 км у селі Холодновідка дорожники уклали верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону. Також завершено роботи по відновленню конструкцій та облаштуванню гідроізоляції і під’їзних шляхів. Ще тривають роботи з облаштування бар’єрного та перильного огородження.

Упродовж двох місяців будівельники змонтували вісім крайніх балок моста, виконали роботи зі заміни зношених елементів моста, бетонування монолітної  плити, з’єднання старих і нових балок Скнилівського шляхопроводу. Роботи виконує підрядна організація ТзОВ «ЗахідТрансБуд» на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області. Згідно кошторисно-проектної документації вартість ремонтних робіт становить 14,5 млн. грн. 

Рух по шляхопроводу повністю заборонений з лютого 2014 року. Ремонтні роботи неодноразово затримувались через повну відсутність фінансування робіт у 2014 році.

Шляхопровід через залізничні колії на автомобільній дорозі державного значення Західний обхід міста Львова 7+222 км у селі Холодновідка, Пустомитівського району побудований в 1963 році.

Про це повідомили сьогодні, 3 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів