Графіки нічних автобусних маршрутів у Львові адаптують до потреб працівників нічних змін

17:15 3 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: photo.stepex.net

Начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир запевнив: «Уже з понеділка вноситимуть корективи у роботу автобусів щодо залізничного вокзалу, щодо «Метро» і щодо Сихова».

Начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир повідомив також, що нічними маршрутами щоночі користується в середньому 300 осіб. Він переконаний, що в майбутньому пасажиропотоки у нічних маршрутах зростатимуть, адже до управління надходить багато дзвінків від мешканців, які цікавлять графіками та маршрутами нічного громадського транспорту. 

Своєю чергою, міський голова Львова Андрій Садовий доручив відкоригувати роботу нічних маршрутів так, щоб вони були максимально зручні для мешканців, які працюють на підприємствах у нічні зміни. Дослівно ж він зазначив із цього приводу:

«Я просив би, щоб управління транспорту та зв’язку та департамент економічної політики попрацювали спільно по підприємствах, де є друга, третя зміни, щоб звернути увагу на специфіку роботи підприємств  і щоб ці маршрути були корисні для наших львівських підприємств. Якщо треба буде вносити зміни в роботу маршрутів, то ми готові це робити.

Мені важливо, щоб люди, які працюють вночі, могли нормально добратися на роботу чи з роботи додому. Це дуже і дуже важливо. Однозначно тримаємо жорстку дисципліну, дотримання графіку має бути ідеальним, тоді буде клієнт». 

Як повідомив Віктор Щир, вже є звернення від мешканців Винник щодо продовження маршруту до цього міста. Він також запевнив: «За підсумками перших ночей роботи вже з понеділка вноситимуть корективи у роботу автобусів щодо залізничного вокзалу, щодо «Метро» і щодо Сихова. Одного автобуса на Сихів замало».

Начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР також запевнив: «Ситуація щодо безпеки в нічних автобусах є контрольованою, громадський порядок забезпечують працівники муніципальної дружини».

Нічні маршрути запрацювали у Львові 1 липня. Вартість проїзду – 8 грн. Із графіками та інтервалами руху нічних автобусів маршрутів можнаознайомитися тут: http://city-adm.lviv.ua/portal-news/society/transport/225941-vid-sohodni-u-lvovi-kursuvatymut-nichni-avtobusy-intervaly-rukhu

Про це повідомили сьогодні, 3 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів