Автомобільну дорогу Мукачеве-Львів ремонтують одразу на декількох ділянках

18:00 3 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Кабмін скерував у травні на ремонт автодороги загального користування Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Бібрка-Львів в межах Львівської області 200 млн. грн.

На автомобільній дорозі Мукачеве-Львів активно ведуться ремонтні роботи на декількох ділянках одночасно. Зокрема, на ділянках 436 + 400 км – 435 + 030 км та 432+600 км – 431+400 км від села Давидів до села Шоломинь проведено укріплення основи дороги методом холодного ресайклінгу протяжністю 4,9 км та влаштовано 2,5 км вирівнюючого шару асфальтобетону. Підготовчі роботи для регенерації існуючих шарів дорожнього покриття ведуться на ділянці 427 км – 429 км.

На ділянці з км 395+660 - проведено укріплення основи дороги методом холодного ресайклінгу протяжністю 2 км, розпочато роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону. Ще на двох кілометрах автодороги ведуться підготовчі роботи.

17 червня дорожники розпочали ремонт автомобільної дороги загального значення Н-09 Мукачеве-Рахів- Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів 395 + 660 км – 436+433 км (від межі Івано-Франківської області до села Давидів ) протяжністю близько 35,7 км.

Дорога проходить через наступні населені пункти: Нові Стрілища, Репехів, Пятничани, Ходорківці, Соколівка, Лани, Бібрка, Шпильчино, Залісся, Давидів. Роботи ведуться синхронно – на підході до села Давидів в напрямку Бібрки і далі, а також від межі Львівської області в напрямку до Львова.

На ремонт автодороги загального користування Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Бібрка-Львів в межах Львівської області Кабмін скерував у травні 200 млн. грн. На даній ділянці дороги передбачено відновлення та зміцнення дорожньої основи методом холодного ресайклінгу  з подальшим влаштуванням дорожнього покриття ЩМА. Виконання ремонту доріг таким методом надає 10 років гарантії на дорожню основу та три роки на верхній дорожнього покриття.

Дана технологія в ремонті та реконструкції існуючих доріг широко застосовується в більшості європейських країн. Свого часу таким методом приводили до відповідного європейського рівня дорожню мережу в таких країнах як Німеччина, Польща, Болгарія, Чехія тощо.

Про це повідомили сьогодні, 3 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів