Новини Львова (cтор. 6824)

Фото для новини

11:36 12 липня 2015 р.

Блокування виїзду зі Львова на Стрийській трасі триває (відео, оновлено)

Активісти «Правого сектора» повідомили в неділю: «Також працює «блокпост» на Стрийській трасі з метою унеможливлення відправлення до Закарпаття бійців колишнього спецпідрозділу «Беркут» та зброї для знищення патріотів».

Ситуації

Фото для новини

22:58 11 липня 2015 р.

Волонтери нагадали патронами під дверима російських банків про війну на сході України

Координатор «Економічного бойкоту російських товарів» Олег Радик повідомив у суботу: «Біля «Сбербанку» Росії і «Альфабанку» нині з’явились гільзи. Це дівчатка з «Допоможи фронту» нагадали окупантам, що вони окупанти».

Політика

Фото для новини

21:23 11 липня 2015 р.

У Самборі на Львівщини перевіряють повідомлення аноніма про замінування вокзалу

На місце виїхала слідчо-оперативна група міліції, кінолог, вибухотехніки та експерти Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при Львівському обласному обласного управлінні МВС, а також представники інших служб, які задіюються у таких випадках.

Кримінал

Фото для новини

20:15 11 липня 2015 р.

На виїзді зі Львова гвардійців очікують активісти «Правого сектора», щоб не пропустити до Мукачевого

Координатор «Економічного бойкоту російських товарів» Олег Радик повідомив у суботу: «Разом з ПС Львова і небайдужими громадянами знаходжусь на виїзді з міста в очікуванні військовиків, щоб перешкодити їм взяти участь в діях на Закарпатті».

Ситуації

Фото для новини

19:50 11 липня 2015 р.

Солдати львівської військової академії присягнули українському народу

Сьогодні, 11 липня , солдати, які проходять службу в 184-му навчальному центрі Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, склали присягу на вірність народові України.

Політика