Блокування виїзду зі Львова на Стрийській трасі триває (відео, оновлено)

11:36 12 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Олега Радика в інтернет-мережі «Facebook»

Активісти «Правого сектора» повідомили в неділю: «Також працює «блокпост» на Стрийській трасі з метою унеможливлення відправлення до Закарпаття бійців колишнього спецпідрозділу «Беркут» та зброї для знищення патріотів».

«Зараз у Львові відбувається безстрокова акція під стінами ЛОДА. Також працює «блокпост» на Стрийській трасі з метою унеможливлення відправлення до Закарпаття бійців колишнього спецпідрозділу «Беркут» та зброї для знищення патріотів повідомили сьогодні, 12 липня, на сайті «Правий сектор. Захід», де також додали:

«Ми просимо вибачення за тимчасові незручності і сподіваємось на розуміння львів’ян.

«Правий сектор Львівщини» висловлює щиру подяку побратимам, які у цей складний для нас час підставили плече підтримки і разом з нами добиваються правди!

Волонтерський рух Зимної Води

Допомога армії України

Варта 700

Варта 1

Рабів до раю не пускають

Гвардія патріотів

Самооборона львівського євро майдану

Ініціатива «допоможемо нашим бійцям разом»

Економічний бойкотний рух».

Про це повідомили в неділю на сайті «Правий сектор. Захід». Натомість в інформаційній агенції УНІАН розповіли в неділю:

«Правий сектор» проводить акцію протесту під стінами Львівської ОДА

У Львові під стінами обласної державної адміністрації активісти «Правого сектора» («ПС») проводять акцію протесту. Як повідомив УНІАН прес-секретар львівського «ПС» Тарас Кузяк, ще ввечері 11 липня активісти принесли під стіни ОДА шини і намети і почали безстрокову акцію на підтримку вимог, оприлюднених керівництвом «ПС» щодо подій у Мукачевому. 

За словами Тараса Кузяка, активісти також сьогодні встановили «блокпост» на трасі Київ-Чоп поблизу села Деревач «з метою виключення відправки на Закарпаття бійців колишнього спецпідрозділу «Беркут» і зброї для знищення патріотів». Як сказав Тарас Кузяк, активістів «ПС» Львівської області вже підтримали громадські організації і рухи «Волонтерський рух Зимної води», «Допомога армії», «Варта-1», «Рабів до раю не пускають», «Самооборона львівського Євромайдану», «Економічний бойкотний рух».

Про це повідомили сьогодні, 12 липня, в інформагенції УНІАН.

Як інформував «ЩЛ», на виїзді зі Львова гвардійців очікують активісти «Правого сектора», щоб не пропустити до Мукачевого.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів