На виїзді зі Львова гвардійців очікують активісти «Правого сектора», щоб не пропустити до Мукачевого

20:15 11 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Олега Радика в інтернет-мережі «Facebook»

Координатор «Економічного бойкоту російських товарів» Олег Радик повідомив у суботу: «Разом з ПС Львова і небайдужими громадянами знаходжусь на виїзді з міста в очікуванні військовиків, щоб перешкодити їм взяти участь в діях на Закарпатті».

Олег Радик повідомив це сьогодні, 11 липня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», де він також розмістив фотграфію з місця події. Натомість у прес-службі Національної гвардії України розповіли в суботу:

«Підрозділи спеціального та оперативного призначення Національної гвардії України вирушили до Мукачевого для надання допомоги у затриманні злочинців. В Закарпатській області триває спецоперація із блокування, роззброєння і затримання банди, яка здійснила напад на цивільний об’єкт в Мукачевому.

Наразі угрупування оточено, бандитам запропоновано здатися. У зв’язку із цим, підрозділи спеціального та оперативного призначення Національної гвардії України вирушили до місця події для надання допомоги правоохоронним органам та виконання передбачених законодавством завдань відповідно до ситуації, яка склалася на даний момент».

Про це повідомили сьогодні, 11 липня, в прес-службі Національної гвардії України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів