За три доби комунальники Львова використали понад тисячу кубів піскосуміші і 348 тонн солі

14:37 6 лютого 2023 р.

Фото до новини

За останні три доби, у зв’язку із снігопадом, для посипання доріг було використано 1181 м3 піскосуміші і 348 тонн солі, а вночі працювало більше 100 одиниць техніки. У разі чергового снігопаду комунальні служби готові до роботи – техніка і необхідні матеріали наявні.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com

Як розповів Олександр Одинець, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, за останні три доби, у зв’язку із снігопадом, для посипання доріг було використано 1181 м3 піскосуміші і 348 тонн солі, а вночі працювало більше 100 одиниць техніки. 

«Снігопад розпочався увечері 3 лютого. Тому наші служби працювали в посиленому режимі останні три доби. Піково, вночі, коли було найбільше опадів, для прибирання доріг використовували близько 105 одиниць снігоприбиральної техніки наших ШРП, а також було залучено 15 одиниць техніки управляючих компаній, які обслуговують будинки. Також використали приблизно 59 одиниць ручної техніки – мотоблоки.

Вулиці посипали протиожеледним матеріалом, проводили розчищення зупинок громадського транспорту, пішохідних переходів, тротуарів.

Відтак за останні три доби для посипання вулиць було використано 1181 м3 піскосоляної суміші, 348 тонн технічної солі, і невелику кількість крупного відсіву - для посипання пішохідної частини. Працювало більше 1500 двірників на вулицях міста.

У разі чергового снігопаду наші комунальні служби готові працювати далі – техніка готова, є всі відповідні матеріали», - розповів Олександр Одинець, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Перекинувся екскаватор, який на Львівщині розчищав дорогу від снігу. Хто винен

На Львівщині перекинулася машина, яка розчищає дороги

На нерозчищені дороги на Львівщині можна поскаржитися

Надійшло 3 звернення від жителів Львівщини щодо розчищення шляхів, - Козицький

Львів засипало снігом: залучають техніку з інших підприємств

Неділю оголосили у Львові робочим днем

 
 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів