Якщо у Львові не буде зв'язку, інтернету, телебачення і радіо, мешканців інформуватимуть через гучномовці патрульної поліції

19:43 22 лютого 2022 р.

Фото до новини

У середу, 23 лютого, із 11.00 до 12.00 год проведуть навчальне оповіщення для містян. Його проведуть спільно з патрульною поліцією.

Зокрема, із гучномовців патрульної поліції лунатимуть такі повідомлення: «Шановні львів'яни! Львівська міська рада проводить навчальне оповіщення. Зверніть увагу: якщо не працюватиме зв'язок, інтернет, телебачення і радіо, мешканців міста повідомлятимуть через гучномовці патрульної поліції, оперативних і комунальних служб. Дякуємо за увагу! Нагадаємо, це було навчальне оповіщення Львівської міської ради».

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Такі тренування – перевірка системи оповіщення населення міста, аби в разі надзвичайних ситуацій, коли не діятимуть звичні канали інформування, люди отримали усю необхідну інформацію.

«Ми спільно із оперативними службами розробили необхідні алгоритми, щоби Львів був у безпеці. Зараз тестуємо усі можливі варіанти оповіщення. Вирішили протестувати і такий сучасний формат. Зокрема, це оповіщення будуть здійснювати комунальні служби у співпраці з патрульною поліцією», - зазначила керуюча справами виконкому Львівської міської ради Наталія Алєксєєва.

На Львівщині сигнал тривоги даватимуть за стандартами ЄС

На Львівщині встановили торік 43 системи оповіщення

Населення Львівщини закликали зберігати сьогодні спокій, коли гудітимуть електросирени

Усе населення Львівської області має сховок у надзвичайній ситуації: хто - де

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів